Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 2 Doktori nauka (Doktorske studije) Programi u Francuski 2023/2024

2 Doktorske studije Programi u Francuski 2023/2024

Pregled

докторске или докторске програме истраживања која се базирају на напредне образовне програме дипломирани нивоу. Ово је највиши ниво степен на располагању и обично захтева од студената на прву одржи мастер "студије.

Шта је др на француском? Програм на француском на нивоу доктората генерално очекује студенти уче и имају вештине у језику који су упоредиви са изворног говорника до краја програма. Студенти у програму обично проучавају све аспекте језика, укључујући и граматике, изговора, историје, дијалеката и културе. Програми могу омогућавају студентима да се специјализују у областима које укључују књижевност, историја, лингвистика, антропологије, социологије и перформансе. Студенти раде на производњи истраживачки пројекат који демонстрира оно што је студирао у програму. Већина програма ће очекивати коначни пројекти ученика да направи велики допринос на терену.

Након завршетка програма, ученици треба да имају вештине да помогну другима науче језик и да пишу и комуницирају на француском језику. Поред тога, студенти ће стекли истраживања, лидерство и менаџерске способности које се могу користити у будућим каријерама.

Трошкови за докторске студије варира. Ученици обично дефинишу свој програм преко својих истраживања, које могу да утичу на трошкове. Студенти треба да се процене о цени од своје школе.

По завршетку студија, особа може изабрати да наставе да раде у настави или истраживању. Дипломци може одлучити да постану наставници на нижим нивоима или да раде у француском говорном подручју земље као наставник. Остале опције каријере укључују учење језика у није матерњи и ради у француском говорном подручју земље. Могућности за каријеру може такође бити доступан са владиним агенцијама или рад са непрофитне на међународним пројектима. Ученици такође могу радити у издаваштву, уређивање или писмено.

Ако желите да студирате француског језика у дубини, онда треба узети у обзир зараде докторат на француском. Трагање за свој програм у наставку и контакт директно признање канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.

Pročitajte više

Filteri

 • Doktorske studije
 • Jezici
 • Francuski
Polja studija
 • Jezici (2)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije