Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 2 Doktori nauka (Doktorske studije) Programi u Građevinski inženjering 2023

2 Doktorske studije Programi u Građevinski inženjering 2023

Pregled

Доктор је доктор филозофије, што је највиши степен образовања који се нуди на већини универзитета. Обично траје три до четири године редовног студирања. Већина институција захтијева да кандидати имају магистарски степен. Независно истраживање је велики дио докторских програма.

Шта је докторирао у грађевинском инжењерингу? Наглашава грађевинске инжењере и концепте управљања и технике и начин на који се односе на индустрију архитектуре / инжињеринг / грађевинарство (АЕЦ). Докторат из грађевинског инжењерства је погодан за појединце који су заинтересовани за студирање и унапређивање науке о грађевинском инжењерству и менаџменту. Истраживање се фокусира на широку лепезу тема везаних за пројектовање и изградњу инфраструктурних пројеката. Студенти могу изабрати да траже истраживачке теме као што су људски фактори у грађевинарству, напредне методе и материјали, виртуални дизајн и наука о изградњи или управљању.

Многи дипломци са докторатом из Грађевинског инжењерства развијају снажне вештине вођства, критичког размишљања и решавања проблема. Огромна количина истраживања обично припрема ученике да буду посвећени само-стартерима. Све ове вештине могу помоћи особи да се унапреди лично и професионално.

Школарина се може разликовати, а многи фактори могу утицати на трошкове школовања. Стипендије, грантови и друге квалификоване опције финансирања могу бити доступни онима који их траже. За детаљне трошкове и накнаде обратите се било којој школи од интереса.

Многи појединци који похађају докторат сматрају да траже каријеру у академији као професор, али обично постоје многе могућности у инжењерском пољу за дипломце са докторатом из области грађевинарства. Појединци могу утврдити да су квалификовани да постану примењени истраживачи у области грађевинарства. Дипломирани студенти такође могу да полажу позицију као инжењери развоја, где је фокус на креирању решења за проблеме и нових технологија.

Докторирао у грађевинском инжењерству може се добити на многим универзитетима широм свијета, укључујући и онлине часове. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

 • Doktorske studije
 • Inženjerske studije
 • Građevinski inženjering
Polja studija
 • Inženjerske studije (2)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije