Keystone logo

23 Doktorske studije Programi u Inženjerske studije Inženjering u oblasti prirodne sredine 2024

Filteri

Filteri

 • Doktorske studije
 • Inženjerske studije
 • Inženjering u oblasti prirodne sredine
Polja studija
 • Inženjerske studije (23)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Doktorske studije Programi u Inženjerske studije Inženjering u oblasti prirodne sredine

  Опћенито узети као наставак магистарског програма, докторски програм обично траје године да се заврши и једном заврши, разликује дипломираног као водећег стручњака у области која се односи на науку. Са докторатом, научници обично дипломирају специјалистичке вјештине које им могу помоћи у проналажењу каријере.

  Шта је докторирао у инжењерству животне средине? То је докторски програм са фокусом на еколошке науке. Студенти у овом програму добијају специјалистичку обуку у главним областима природних наука, укључујући одрживу енергију, гео-енергетске системе и природни инжењеринг. Различите курсеве које студенти треба очекивати да предузму док у програму могу укључити одрживост животне средине и обновљиве изворе енергије, одрживе транспортне системе, хидрологију и материјале за цивилну инфраструктуру и моделирање. Као темељни камен овог програма, научници треба да очекују да ће водити и одбранити дисертацију панелу других стручњака из области индустрије, а од њих се може очекивати да заврше испит.

  Дипломци са докторатом из инжењерства заштите животне средине обично знају како примијенити истраживачке студије у практичном окружењу. Осим истраживачких вјештина, дипломци требају имати изванредне презентације, математичке и организационе вјештине. Они могу помоћи при лову на посао.

  Трошкови за докторску дисертацију могу се разликовати у зависности од тога колико је потребно за завршетак програма у појединој школи. Студенти требају истраживати трошкове да би разумели потпун распад и посјетили школама са свим питањима.

  Они који зарађују докторатом из Инжењерства за заштиту животне средине могу очекивати различите послове који их чекају након дипломирања. Многи инжињери за заштиту животне средине проводе велики део свог времена на отвореном, користећи своје вештине да спроведу истраживање земљишта, подземних вода и одрживе енергије за развој одрживих решења како би наша планета била здрава. Други се труде да побољшају проблеме јавног здравства, као што су загађење ваздуха, одлагање отпада и рециклирање.

  Школе широм света нуде докторске програме у области заштите животне средине за оне који не могу да учине у физичкој учионици. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.