Keystone logo

6 Doktorske studije Programi u Studije Poslovanja Inovacije 2024

Filteri

Filteri

 • Doktorske studije
 • Studije Poslovanja
 • Inovacije
Polja studija
 • Studije Poslovanja (6)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Doktorske studije Programi u Studije Poslovanja Inovacije

  Доктор представља највиши ниво академског постигнућа који може постићи сваки студент. Ова врста програма је дизајнирана да буде улазна тачка у рад као академски. Процес подразумијева стварање тезе, рад са стручњаком и три до четири године интензивног истраживања.

  Шта је доктор у иновацијама? Иновација је свестрано подручје студирања јер оно што тачно истражујете је према вашим личним преференцама. То је подсектор пословне области, који се обично односи на маркетинг и оглашавање. Студенти у иновацијама истражују нове стратегије, технике и повремено технологије које се могу применити како би се развиле праксе пословне администрације. Целокупно поље посвећено је креирању најсавременијих концепата како би корпоративни рад учинио ефикаснијим, профитабилнијим и успешнијим.

  Током процеса зарађивања доктора наука у Иновацији, студенти развијају скуп вештина које ће им бити од користи након што заврше диплому. Ове вештине укључују лидерство и пословну администрацију, организационо и оперативно управљање и одличне комуникацијске вештине.

  Док истражујете докторске програме за упис, размотрите таксе и школарину. Школа и програм који изаберете одређују трошкове уписа. У ствари, земља у којој живите такође ће играти улогу у одређивању трошкова.

  Постоји много различитих врста каријера са докторатом у Иновацији. Овакав степен се традиционално користи да постане професор колеџа или истраживач, али је могуће унети било коју врсту каријере коју волите. Са докторатом у области иновација, ви бисте могли бити извршни, консултантски, финансијски или оперативни аналитичар, предузетник или шеф било којег пословног сектора. У неким случајевима, могуће је држати једну од ових позиција у тандему са професором или истраживачком каријером.

  Одлучите да ли желите унети локални, страни или онлине ПхД програм. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.