Keystone logo

33 Doktorske studije Programi u Jezici 2024

Filteri

Filteri

  • Doktorske studije
  • Jezici
Polja studija
  • Jezici (33)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Doktorske studije Programi u Jezici

Др је кратак за доктора филозофије, и односи се на последипломским образовањем који се нуди иу хуманистичких и природних наука. То обично захтева четири године обиман студирају да заврши, понекад дуже, а студент мора да заврши дисертацију или тезу да дипломирају.

Шта је доктор Језици? Више од само студирање један језик, то докторат степен обично се фокусирати на лингвистике и комуникације, вештина које се могу применити на много различитих каријере. Са неким програмима, ви ћете повећати своје способности и знање једног специфичног језика. У другим земљама, научићете више о томе како да предају другог језика, укључујући планирање, евалуацију, употреба мултимедије, и како приступити студије језика у стварном свету.

Постдипломским студијама степен на језицима може да побољша способност ученика да мисле и раде на одређеном језику, чинећи их у промету за каријере у глобалном окружењу.Он такође може проширити свој ум, побољшање комуникационе вештине уопште и побољшање културне свести и разумевања.

Као и са било којим степеном, трошкови повезани са дипломом из језика ће варирати, зависно од програма помоћи изабрати. Онлине програми често нуде велики начин помаже да се смањи те трошкове, а да се одлично образовање.

Постоје многи потенцијални послодавци, у зависности од тога шта твој програм специјализована у, као што су амбасаде, владине канцеларије, школе страних језика, новина, часописа, објављивање и било мултинационалних предузећа или непрофитна. Може се наћи радну превођење, развој курса материјала, у истраживању, у комуникацијама и у настави. Имајући на постдипломским студијама може помоћи да уђе у овим областима на вишем нивоу него што би иначе било могуће.

Изучавање језика у дубини је фасцинантна начин да научите више о комуникацији и људима.Да бисте започели на том путу, потражите за програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.