Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 23 Doktori nauka  (Doktorske studije) Programi u Književnost 2023

23 Doktorske studije Programi u Književnost 2023

Pregled

Доктор филозофије, или др, је постдипломски степен који се нуди у различитим дисциплинама, како у хуманистичких наука, као иу науци. Студенти ће морати да интензивно студирају у трајању од најмање четири године, као и заврши тезе или дисертације, како би се успешно завршили програм.

Шта је доктор књижевности? Докторат степен у овој дисциплини омогућава дубљи студији писаних радова, обично око неке врсте специјализације. Може се специјализују у жанру, а временски период, посебан књижевни покрет, држави или географском подручју, или комбиновати студије књижевности са другим дисциплине као што су религија и његовог односа са литературом. То је степен који може да омогући студентима широк опсег за проучавање оно што их заиста занима.

ПхД у литератури нуди много више од пуког разумевања у одређеној области писања. Литература је заиста студија људи и како они изражавају идеје које су битне за њих.То је начин разумевања других уопште и може да побољша своју способност интеракције у заједници.

Трошкови постизања овај степен зависи који програм помоћи изабрати и где у свету се налази институција. Избор онлине курс студија може бити добар начин да се смањи трошкове.

Једна од главних ствари које људи раде са овим степеном, наравно, је научити. Они који су се писања могућност да га користе да повећају своје шансе за слетање послова у новинарству, односа са јавношћу, издаваштво и комуникације. У зависности од специјализације изабраног, могу постојати могућности у историјских и културних друштава. Консултантске компаније понекад ангажују докторских дипломцима.

Докторат степен у литератури може отворити више врата него сте можда мислили. Да бисте сазнали више, потражите за програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.

Pročitajte više

Filteri

  • Doktorske studije
  • Studije Humanističkih nauka
  • Književnost
Polja studija
  • Studije Humanističkih nauka (23)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije