Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite višestruki Doktori nauka  (Doktorske studije) Programi u Korporativna komunikacija 2024

1 Doktorske studije Programi u Korporativna komunikacija 2024

Pregled

ПхД, или доктор филозофије, је степен који се додељује након завршетка програма који често укључује опсежно истраживање. Доступан у различитим областима, тај степен обично траје око четири године да заврши.

Шта је доктор корпоративне комуникације? Овај програм помаже ученицима да развију знања и истраживања вештина у дубини у комуникацији на корпоративном нивоу. Неки курсеви могу да укључују право комуникације и истраживања, Организационо понашање, комуникацију етику, Закон о комуникацијама и анализу података. Ученици могу да одлуче да се фокусирају на поједине области као што су управљање медијима и програмирање, социјалне медије, кампање, и комуникација заинтересованих страна. Студенти могу побољшати своје Методологија истраживања вештине, које могу да помогну професионалним улогама у непредвидивим ситуацијама у комуникацији.

Студенти који обављају ову степени корист јер они развијају високо специјализоване комуникационе вештине које могу бити корисно у различитим личним и професионалним условима. Такође може да их припреми за каријеру на високом нивоу који позивају на напредном знању и образовању.

Цена је често велики фактор приликом избора коју школу да присуствују. Јер школарина и накнада може да варира због локацију и школског углед, студенти треба темељно истражити школама и позвати их да сазнају о конкретним финансијским условима. Финансијска помоћ може такође бити доступан у облику кредита, стипендија или дотација.

Дипломци са докторатом у области корпоративних комуникација су обично спремни да раде у различитим каријере. Многи каријере може да буде фокусиран објављивање пословне планове, производе или маркетиншке кампање. Дипломци могу изабрати да постане специјалиста за односе с јавношћу, маркетинг менаџере потрошача, менаџерима политичке кампање, или потрошача увид менаџерима.Неки други посао наслова да матуранти могу бити прихватљиви за садрже техничке писце, аутори, уредници и пословне наставнике.

Ако је комуникација каријера је ваш циљ, почети истраживање докторске школе одмах. Користећи базу података, потражите за програм испод и директно контактирати пријемни канцеларију школе по свом избору попуњавањем у главној форми.

Pročitajte više

Filteri

  • Doktorske studije
  • Žurnalistika i Masovne komunikacije
  • Komunikacije
  • Korporativna komunikacija
Polja studija
  • Žurnalistika i Masovne komunikacije (1)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Povezane oblasti studija