Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite višestruki Doktori nauka  (Doktorske studije) Programi u Međunarodna ekonomija 2024

1 Doktorske studije Programi u Međunarodna ekonomija 2024

Pregled

Након постизања 'с Дегрее мастер, студент може да изабере да наставе докторат. Ово је највиши академски степен доступан и захтева много година интензивног истраживања. У зависности од области студија и школе, тај степен може да потраје између четири и шест година, да заради.

Међународна економија гледа како различите земље комуницирају и утичу једни на друге у вези инвестирања, производњу, трговину и миграције. Дакле, шта је др у међународну економију? Студија у овој области је у дубини поглед на системе који регулишу међународне економије. Неки жаришта укључују индустрије у финансијску стабилност, интерне економије, глобализацију и опозицију. Познавање економских система и међународне политике је добар предуслов пре почетка овај степен.

Учење о међународну економију има утицај на оно што сте разумели о локалним економије. Исто тако, способност да се анализира и реагује на комплексним ситуацијама је корисна у свакодневном животу.Имајући докторат могу бити од користи, као што су промоције или плате порасту.

Постоји неколико различитих фактора које треба размотрити када буџета за докторат, укључујући и да ли планирате да се креће. Одређени трошкови зависе од школе изабраног, као што су школарине, таксе и књигама. Грантови и остали фондови су често на располагању за докторске кандидате.

Међународне компаније ће увек потребан неко ко се разуме у међународну економију. Веће компаније могу имати читаве тимове посвећене теми, што значи менаџерске позиције могу бити доступни некоме са овим др. Нове и постојеће међународне компаније могу запослити дипломцима овог типа, као и политичких субјеката. Познавање курсева може такође да доведе до запослења у разним трговинским ентитета. Такође, др типично отвара врата разним путеве истраживања.

Проналажење школу која нуди докторат у међународну економију и другим сродним областима је лако са нашим олова форми.Трагање за свој програм у наставку и контакт директно признање канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.

Pročitajte više

Filteri

  • Doktorske studije
  • Studije Ekonomije
  • Ekonomija
  • Međunarodna ekonomija
Polja studija
  • Studije Ekonomije (1)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Povezane oblasti studija