Keystone logo

58 Doktorske studije Programi u Studije Menadžmenta Menadžment 2024

Filteri

Filteri

  • Doktorske studije
  • Studije Menadžmenta
  • Menadžment
Polja studija
  • Studije Menadžmenta (58)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Doktorske studije Programi u Studije Menadžmenta Menadžment

Докторат се најчешће сматра највишим степеном академског постигнућа у већини области студија. Пре него што сте у могућности да се упишете у докторски програм, морате завршити степен нижег степена. Међутим, након дипломирања, обично се може остварити већа зарада код доктора наука.

Шта је доктор медицине? Подручје руковођења је све што надгледа друге запослене како би се осигурало да раде ефикасно. Студенти уче преговоре, решавање конфликата и комуникацију како би ефикасно управљали радном снагом. Већина програма управљања ће такође помоћи ученицима да разумеју основне оперативне пословне праксе, које укључују више од тога како да управљају другима.

Једна од најважнијих предности које уживају уценицима је способност коју развијају. Студенти менаџмента уче вођство, одлучивање, пословно знање, стратегије делегирања, професионалну комуникацију и евалуацију. Дипломци могу лакше пронаћи положаје који им се допадају овладавање овим вјештинама.

Школарина и накнаде за зараду доктора у менаџменту зависе од многих фактора. Због тога требате темељно истражити жељено поље прије уписа. Фактори који утичу на трошкове укључују школу, програм, земљу и дужину студија.

Постоји много различитих каријерних опција за особу која је завршила докторат из менаџмента. Дипломци овог програма могу пронаћи руководеће положаје у различитим одељењима на свим различитим нивоима. Ови могу укључивати менаџер продаје, менаџер маркетинга и комерцијални менаџер. Људи са степеном менаџмента и експертизом могу такође добити позиције као консултанти или стручњаци за планирање. На крају, многи дипломирани менаџмент програми имају за циљ да постану извршни директор. Да би радили на том положају, добро је почети са образовањем у менаџменту.

Да бисте започели, пронађите најбољи програм управљања за вашу јединствену ситуацију. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.