Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite višestruki Doktori nauka  (Doktorske studije) Programi u Menadžment informacione tehnologije 2023/2024

1 Doktorske studije Programi u Menadžment informacione tehnologije 2023/2024

Pregled

Након завршетка постдипломске студије, студенти могу да бирају да наставе докторске студије. Доктор филозофије, која је врста доктората, фокусира на одређену тему у пољу истраживања како би се студентима у дубину знања. Обично је потребно око пет до шест година да заврши докторат.

Шта је доктор Информатион Тецхнологи Манагемент? Овај студијски програм може да истраже понашања и економски утицај на ИТ индустрије о потрошачима, друштво, компанијама и владама. Ученици често решавање истраживачких пројеката, у класи дискусије и дисертација током програма. Тачне курсеви захтевају може да варира од једне школе у ​​другу, али може укључивати предавања, као што су унапређење истраживања о управљању информационих технологија, управљања стварање теорије, водећи информационе технологије стратешко планирање у сложеним и глобалном окружењу, као и истраживачке процесе, теорију и праксу у глобалном бизнису .

Студенти често одлучују да наставе ову едукацију како би добили приступ веће могућности за запослење. ПхД може довести до већег плате. Истраживање је потребно да заврши степена може брусити организационе способности ученика, који се њему или њој бољи менаџери времена чине.

Пре доношења одлуке коју школу да присуствују, ученици треба да узме у обзир трошкове доктора наука. Свака школа може имати другачији школарину. То често зависи, барем делимично, од величине и локације универзитета. Ученици треба да контактирају школу коју желе да присуствују да добије процену.

ПхД ин Информатион Тецхнологи Манагемент може припремити дипломце за различите каријере на високом нивоу у ИТ индустрији у непрофитним организацијама, образовним институцијама, великим корпорацијама или владе. Тачне могућности на располагању може да зависи од претходног искуства и било који други образовања.Неки ученици иду на постану директори информационих технологија, технологије директора програма, виших ревизора информационих технологија и руководилаца.

Ако желите да настави ову врсту образовања, морате да примените. Трагање за свој програм у наставку и контакт директно признање канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.

Pročitajte više

Filteri

  • Doktorske studije
  • Studije Tehnologije
  • Informaciona Tehnologija
  • Menadžment informacione tehnologije
Polja studija
  • Studije Tehnologije (1)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije