Keystone logo

2 Doktorske studije Programi u Nafta i gas 2024

Filteri

Filteri

  • Doktorske studije
  • Studije Nauke o energiji
  • Energija
  • Nafta i gas
Polja studija
  • Studije Nauke o energiji (2)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Doktorske studije Programi u Nafta i gas

Докторат или доктор филозофије, захтева завршетак магистарског студија у сличном пољу студија. Напредни степен захтева истраживање и сарадњу са професором на терену.

Шта је доктор медицине нафте и гаса? Основни курсеви из области литературе и истраживања су уобичајени у свим програмима. У зависности од изабраног програма, даљња специјализација се постиже сужавањем области студирања, било да је то засновано на теорији или специфично у инжењерству. Студенти бирају своје изборе уз савете својих супервизора. Теза или дисертација са новим истраживањем је услов за све студијске програме, за које је потребно око три године.

Студенти заврше програм са искреним истраживачким и аналитичким вештинама, као и обимном обуком у својим заинтересованим студијским областима. Дипломци могу применити ове вештине унутар академских институција, као и на корпоративним и владиним позицијама. Аналитичке и истраживачке вјештине помажу ученицима изван терена и њиховом личном животу, као и свакодневним одлукама које доносе.

У зависности од изабраног предмета, цена трогодишњег програма варира. Студенти који спроводе детаљна истраживања боље су спремни да наставе и приуште свој степен.

Дипломци са докторатом у нафти и гасу углавном улазе у поље истраживања или академског рада. Неколико се преселило у друге аспекте индустрије, укључујући машинерију и дизајн производње, образовање, правно саветовање, истраживање и развој. Потребне су додатне могућности образовања за оне који желе постати нафтни адвокати, али степен поставља неопходне темеље за оне који већ имају диплому права. Неки дипломци су постали менаџери техничких услуга, инвестициони аналитичари, рудни менаџери, владини инспектори, шефови руководства, производни инжењери и планери и дизајнери бушилице.

Могућности за пуно- и скраћено радно време доступне су и локално иу иностранству. Започните следећу каријеру са потрагом за вашим програмом испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.