Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 7 Doktori nauka  (Doktorske studije) Programi u Nanonauka 2024

7 Doktorske studije Programi u Nanonauka 2024

Pregled

Име доктора наука може бити збуњујуће када се ради о "доктору филозофије", али није нужно филозофија. Оно на шта се ово односи је докторски степен који се фокусира на постизање највишег нивоа филозофског знања одређене теме, било да је то у хуманистичким или наукама.

У овом случају, шта је доктор у Наносциенце? Као што назив каже, све ствари нано укључују најмању компоненту универзума. То може значити све од атома до кваркова, са фокусом на примјену микросистема и нанотехнологије у инжењерству, медицини, рачунарству и другим пољима које користе користи нано принципа. Овај степен може дати дипломцима узбудљив увид у свет микро-науке и омогућити им да дају вредне доприносе који утичу на више индустрије.

Вештине стечене у програму нанознаности могу имати користи од студената до краја свог живота. Примена принципа креативног размишљања доводи до одличних способности у решавању проблема. Студенти могу додатно уживати побољшане вештине у истраживачком менаџменту и стицати разумевање управљања пројектима из научне перспективе.

Трошкови програма могу зависити од дужине програма студија. Појединачна школа такође може да се укључи, тако да разматрају трошкове у циљаним институцијама како би стекли идеју о укупном опсегу цена.

Студенти који заврше докторат из Наносциенце имају разне каријерне опције. Наносциенце је проширење поља са практичним апликацијама корисним за више индустрија. Дипломанти могу постати истраживачи и инжењери за произвођаче материјала, радећи на развоју супер-лаганих, супер издржљивих нових материјала са невероватним карактеристикама способним да промијене како индустријске производне компаније производе робу. Други могу тражити каријеру као нанотехнологије у производњи полупроводника, промјену рачунарских технологија, складиштење података и пренос података. Још неки могу примијенити своје знање о наносциенце као медицинске и фармаколошке научнике, гдје се микросистеми могу користити као нова нова средства за лијечење и лијечење болести.

Да бисте пронашли прави докторски програм, најбоље је прегледати опције за локалне и међународне школе и идентификовати доступност онлине програма. За додатне информације потражите свој програм испод и контактирајте директно пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

  • Doktorske studije
  • Prirodne nauke
  • Hemija
  • Nanonauka
Polja studija
  • Prirodne nauke (7)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije