Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 5 Doktori nauka (Doktorske studije) Programi u Nauka menadžmenta 2023

5 Doktorske studije Programi u Nauka menadžmenta 2023

overview

Рад према доктору филозофије (докторат) траје напоран рад и много година, најмање три и чак седам, у неким случајевима. Међутим, имајући на један начин можете показати послодавцима да имате врхунско знање о предмету.

Шта је доктор медицине менаџмента? Ово поље разматра како најбоље руковати људима, машинама, новцем и материјалима. Неке подпоље укључују зелену производњу, зелену логистику и снабдевање, оперативно истраживање и друштвене науке. Овај степен може трајати три или више година да се заврши и углавном ради на истраживању. Предмети које треба да разумете пре почетка укључују економију, решавање проблема, статистику, организационо понашање и људске ресурсе.

Неке вештине које развијате у оквиру научних наука укључују финансијско управљање, управљање временом и комуникацију. У стању да ефикасно управљате својим финансијама и временом, може вам дугорочно уштедјети напор, док комуникација помаже у друштвеним окружењима и формирању односа.

Већина докторских програма нуди стипендије и стипендије за покривање трошкова књига, школарина и накнада. Ове трошкове зависе од школе коју присуствујете и да ли можете да пронађете коришћене и електронске копије књига које су вам потребне.

За све докторе, постоји могућност уписа у академију као професора или наставак истраживања. Са управљањем науку као своје поље, можете такође да тражите високо рангиране пословне позиције које би користиле ваше стручно логистичко знање. Неки називи посла који можете тражити укључују међународног урбаног савјетника, програмског директора, специјалисте за управљање глобалним снагама и директора пројектног менаџмента. Докторат такође може бити користан ако тражите промоцију на вашем тренутном радном месту.

Једном када знате да је менаџмент наука поље које желите да проучите, погледајте школе у ​​близини и далеко, зависно од ваше жеље да путујете. Онлине курсеви су такође опција. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

read_more

filters

 • Doktorske studije
 • Studije Menadžmenta
 • Nauka menadžmenta
fields_of_study
 • Studije Menadžmenta (5)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format