Keystone logo

11 Doktorske studije Programi u Nauka o podacima 2024

Filteri

Filteri

  • Doktorske studije
  • Studije Tehnologije
  • Nauka o podacima
Polja studija
  • Studije Tehnologije (11)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Doktorske studije Programi u Nauka o podacima

Доктор филозофије, која је врста докторске студије, може се спроводи од стране дипломираних студената са мастер дипломом. ПхД могу да се фокусирају на било којем пољу и обично захтева дисертацију. То може потрајати пет до шест година да заврше овај курс студије.

Шта је доктор Дата науке? Ова врста програма се често дизајниран да припреми студенте за унапређење истраживања у науци података. У циљу припреме ученика за узвишеним циљем, докторске студије у науци података интегрише истраживачке пројекте, дисертације и курсеве на високом нивоу. Већи део времена ученика може бити потрошено раде раде на њиховом дисертације, али се такође може тражити неки предмети. У зависности од школа похађало, студент може узети часове као што су машинског учења и рачунарске статистике, великих података, вероватноће и статистике за науку података и закључивања и репрезентације.

Зарада овај степен је корисно јер може дати студентима истраживачке вештине потребне да би утицај у својој области избора. ПхД такође може довести до већег плате и више радних места.

Трошкови докторат може знатно да варира од једног универзитета до следећег. Фактори који утичу често школарине укључује локацију школе, на курсу по семестру и трајање програма. Студенти могу добити процену од контактирали школу коју желе да присуствују.

Када је студент завршио докторат из података науке, он или она може бити спремна за каријеру у некој истраживачкој институцији или у академским круговима. Неки ученици су отишли ​​на постати извршне директоре научника података, директори инжењеринга података, аналитика менаџерима и администраторима базе података у компанијама које траже стручњака у разумевање велике податке. Претходно искуство и други образовање може играти улогу у врсти посла дипломирани може добити након дипломирања.

Да ли ово ти образовање интерес?Да ли неко истраживање да пронађе школу са програмом који одговара вашим потребама, и примењују. Трагање за свој програм у наставку и контакт директно признање канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.