Keystone logo

5 Doktorske studije Programi u Žurnalistika i Masovne komunikacije Novinarstvo 2024

Filteri

Filteri

 • Doktorske studije
 • Žurnalistika i Masovne komunikacije
 • Novinarstvo
Polja studija
 • Žurnalistika i Masovne komunikacije (5)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Doktorske studije Programi u Žurnalistika i Masovne komunikacije Novinarstvo

  Највиши степен који може да се заради је др или доктор филозофије. Ово је интензивни програм истраживања и резервисан за оне који су посвећени проширених истраживањима.

  Шта је доктор новинарства? Програм докторат у новинарству омогућава студентима да се фокусирају на истраживање и академски страни терена. Студенти обично бирају одређену област унутар поља за проучавање, као што су историја, етика, права, социологије и комуникације. Већина програма укључују истраживање и методологије Цоурсеворк које морају завршити, као што је квалитативним методама. Програми могу да укључе курсеве о теорији и историји, без обзира на фокуса. Програми завршавају са напредним истраживачког пројекта који се зове дисертација. Водич за студенте своје програме, тако да је дужина времена може да се заврши докторирао у великој мери зависи од просечне пута је између две и пет година.

  По завршетку програма, студенти ће имати напредно знање у области новинарства.Они ће бити спреман да настави истраживања, научити или раде на позицијама на високом нивоу у области.

  Трошкови ин а докторске студије су углавном вођени студента. Стога, дајући тачну процену је тешко. Студенти треба да се консултујем са финансијском одељењу своје школе.

  Након дипломирања, студенти могу ући у позиције управе или наставе. Осим тога, могућност напредовања у каријери су такође доступни у стратешке комуникације. Дипломци могу да одлуче да раде у приватним корпорацијама и са медијским ентитетима. Вештине истраживања и управљања научила у програму може омогућити студентима да се квалификују за напредне позиције у каријери. Неки дипломци могу изабрати да наставе истраживања у њиховим изабраним тематској области или да започнете своју фирму.

  Ако желите да унапреде своје знање и вештине у области новинарства, онда доктор новинарства може бити за вас.Трагање за свој програм у наставку и контакт директно признање канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.