Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 2 Doktori nauka (Doktorske studije) Programi u Organizacija 2023

2 Doktorske studije Programi u Organizacija 2023

overview

Др у организацији програма је дизајниран да пружи кандидатима основне алатке за надзор функцију и капацитета организација. Програми се фокусирају на везама између руководства и звучних организационих пракси, омогућавајући кандидатима да користе искуства као наставно средство. Дипломирани студенти који имају докторат у организацији степен раду у многим академским и менаџмент областима, неки примери Бити професор, извршни службеник, пословни консултант, предузетник, и људске ресурсе, да поменемо само неке.

Добијање докторат у организацији захтева јаке Вештине управљања временом и посвећеност. Успешни кандидати за докторске студије имају самостално усмерава учење и погон за напоран рад. Они који студирају да добију овај степен ће имати прилику да развију ове карактеристике, поред их допуни са квантитативним и глобална критичког размишљања.Иако захтеви се разликују за сваки програм, кандидати обично имају диплому магистра претходне областима као што су пословне администрације, менаџмента људских ресурса, Операциона истраживања или економије. Многи у организацији др кандидата такође су претходног радног искуства као менаџери, консултанти и предузетника. Специјалитети који се односе на докторске програме у организацији укључују законе и политику, рачуноводство, Инжењерски менаџмент, операционих истраживања, маркетинг и светских финансија, да поменемо само неке.

Кретање кроз програме испод да бисте сазнали више о могућностима за докторат у организацији. Предузме следећи корак ка својим циљевима данас!

read_more

filters

 • Doktorske studije
 • Studije Poslovanja
 • Organizacija
fields_of_study
 • Studije Poslovanja (2)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format