Keystone logo

2 Doktorske studije Programi u Studije Poslovanja Organizacija 2024

Filteri

Filteri

 • Doktorske studije
 • Studije Poslovanja
 • Organizacija
Polja studija
 • Studije Poslovanja (2)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Doktorske studije Programi u Studije Poslovanja Organizacija

  Др у организацији програма је дизајниран да пружи кандидатима основне алатке за надзор функцију и капацитета организација. Програми се фокусирају на везама између руководства и звучних организационих пракси, омогућавајући кандидатима да користе искуства као наставно средство. Дипломирани студенти који имају докторат у организацији степен раду у многим академским и менаџмент областима, неки примери Бити професор, извршни службеник, пословни консултант, предузетник, и људске ресурсе, да поменемо само неке.

  Добијање докторат у организацији захтева јаке Вештине управљања временом и посвећеност. Успешни кандидати за докторске студије имају самостално усмерава учење и погон за напоран рад. Они који студирају да добију овај степен ће имати прилику да развију ове карактеристике, поред их допуни са квантитативним и глобална критичког размишљања.Иако захтеви се разликују за сваки програм, кандидати обично имају диплому магистра претходне областима као што су пословне администрације, менаџмента људских ресурса, Операциона истраживања или економије. Многи у организацији др кандидата такође су претходног радног искуства као менаџери, консултанти и предузетника. Специјалитети који се односе на докторске програме у организацији укључују законе и политику, рачуноводство, Инжењерски менаџмент, операционих истраживања, маркетинг и светских финансија, да поменемо само неке.

  Кретање кроз програме испод да бисте сазнали више о могућностима за докторат у организацији. Предузме следећи корак ка својим циљевима данас!