Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 31 Doktori nauka  (Doktorske studije) Programi u Podučavanje 2023

31 Doktorske studije Programi u Podučavanje 2023

Pregled

Добивање докторског студија је прилика да постигне значајно достигнуће док истражује и учи нове теме и спроводи истраживање. Зарадити докторат задовољава личне потребе за знањем, као и отвара могућности за напредовање у каријери. Докторат је највиши академски степен универзитета.

Шта је доктор у настави? Овај степен се нуди онима који имају страст за образовањем и утичу на друге тако што им помажу у учењу. Студенти у програму обучавају се у истраживачкој и образовној психологији и како их примјењују у различитим срединама за учење. Они могу такође проучавати образовне фондове, когнитивни и друштвени развој, дизајн образовања, учење и мотивациону теорију, управљање учионицом, достављање наставних планова и процјена. Други могући предмети укључују социјалну правду, инклузију, различитост, методе савремене умјетности и науке и доживотно учење.

Студенти који студирају у програму докторских студија могу постати вешти у истраживачким методама и добити практично искуство у настави. Они такође могу развити снажне усмене и писане комуникацијске вештине релевантне за било који посао.

Трошкови докторске дисертације се разликују, зависно од школе и њихових локација. Трајање курса може трајати од три до пет година. Потенцијални студенти требају испитивати своје жељене институције унапријед.

Људи који зарађују докторатом у настави најчешће имају каријере као васпитаче, саветнике, истраживаче, кадрове или стручњаке за лингвистику. Они се такође налазе као саветници у образовној политици, адвокати, технологи или писци наставног програма и наставних материјала. Носиоци студија такође имају пуно лидерских могућности у образовним институцијама, од супервизора школског округа до колеџа или универзитетског администратора.

Докторски програми у настави су доступни у институцијама широм света. Онлине курсеви су опција за ученике било гдје са приступом интернету, и нуде флексибилност и удобност распореда. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

  • Doktorske studije
  • Obrazovanje
  • Podučavanje
Polja studija
  • Obrazovanje (31)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije