Keystone logo

6 Doktorske studije Programi u Studije Ekonomije Ekonomija Poslovanje i Ekonomija 2024

Filteri

Filteri

  • Doktorske studije
  • Studije Ekonomije
  • Ekonomija
  • Poslovanje i Ekonomija
Polja studija
  • Studije Ekonomije (6)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Doktorske studije Programi u Studije Ekonomije Ekonomija Poslovanje i Ekonomija

ПхД је највиши степен академских достигнућа која се могу добити у многим областима. Поред стварања тезе, зарадио докторат обично захтева обимну студију током три године. Више нижем нивоу степени су неопходни пре него што студенти могу да упишу у докторских студија.

Шта је докторирао на бизнис и економију? Ово поље проучавања односи на финансијско одељење корпорације. Док пословне праксе и операције ће се проучавати, ту је фокус на економске импликације и неопходне процесе за успех корпорације. Ученици обично проучавају опште финансије, праксе управљања, глобалне економије, инвестиција и ризика, као и процену тока готовине.

Холдинг докторат олакшава да се створи каријеру за себе у области пословања. Адванцед позиције да не могу да уђу иначе су ти отворена и можете зарадити много већу плату. Време потребно за улазак вишу позицију је увелико смањена као добро.

Јер трошкови зараде докторат из бизниса и економије варира доста, то је мудра одлука за истраживање пре уписа. Све од специфичног школе и програма у земљи студије ће утицати на школовање и треба схватити пре почетка.

Јер програм доктор пословања и економије обухвата како пословне и економске стране, постоје многе каријере која се може постићи. На пословном стране, могуће је да постане менаџер, шеф одељења, консултант, надзорник, или извршни. На економском стране, оба ниже позиције, као што су рачуновође или ревизора, као и вишим позицијама, као што је виши обрачунског аналитичара, су достижни. Алтернативно, могуће је да студирају у за учење будућих студената о пословања и економије улазе у област образовања.

За почетак, потражите за програм испод и контакт директно признање канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.