Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 3 Doktori nauka  (Doktorske studije) Programi u Poslovna ekonomija 2023

3 Doktorske studije Programi u Poslovna ekonomija 2023

Pregled

Завршетак магистарског студија је услов прије почетка докторског програма. Већина програма захтева дисертацију или тезу са оригиналним истраживањем пре завршетка и додељивањем степена.

Шта је доктор економских послова? Ови докторски програми имају тежак састав математике у комбинацији са пословним разумевањем. Методе истраживања и статистичке методе су заједнички курсеви. Поред тога, студенти уче потрошачко понашање, менаџмент и пословну економију, а све то може бити примењено на стварни свет изван академије. Научници имају пуно аутономије у избору специјализације своје докторске тезе и одговарајућих предмета. Програми су у просеку три године за завршетак свих предмета.

Вештине у математици су испуњене у програму и добро раде у банкарству и финансијама у корпоративном свету, као иу личним интересима. Учесници програма стекну даље истраживачке и писне вјештине које се могу користити за подношење грантова за даље истраживање, на позицијама које захтијевају истраживања и за усмеравање политике изван академије.

Трошкови програма варирају у зависности од било каквих грантова или помоћних средстава која се могу додијелити. Истражити све могуће опције програма и финансијске помоћи пре доношења одлуке.

Способности истраживања и писања стечене у току зараде пословне економије припремају дипломце за каријере у академској области. Изван факултета, дипломци могу да пређу у корпоративни или државни сектор. Поред тога, тхинк танкс и међународне организације као што су Свјетска банка и Међународни монетарни фонд су добра мјеста за кориштење вјештина стечених у овом програму. Доктор економских студија има шири позив за постдипломски рад од многих других докторских програма. Специфичне каријере за оне са докторатом из пословне економије су економиста здравствене заштите, научни истраживач и научни здравствени економиста.

Већина докторских програма су могућности за истраживање и сарадњу у целој земљи и на домаћем и међународном нивоу. За наредне кораке у поступку, потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе коју сте изабрали попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

  • Doktorske studije
  • Studije Poslovanja
  • Poslovanje
  • Poslovna ekonomija
Polja studija
  • Studije Poslovanja (3)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije