Keystone logo

9 Doktorske studije Programi u Program opštih studija Studije nauke Primenjene nauke 2024

Filteri

Filteri

  • Doktorske studije
  • Program opštih studija
  • Studije nauke
  • Primenjene nauke
Polja studija
  • Program opštih studija (9)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Doktorske studije Programi u Program opštih studija Studije nauke Primenjene nauke

Докторат је највиши академски степен додијељен од стране универзитета и представља врхунац година студија. Студенти који се уписују у докторски програм желе интензивно фокусирати на предмет за личну и професионалну добит.

Шта је доктор медицине примењених наука? Примењене науке се односе на разноврсна област студијских области укључујући математику, инжењерство, информатику и област здравства. Ученици обично настављају студије у свом одабраном пољу након што заврше магистарски програм и они студирају са професорима и савјетницима који имају стручност и искуство у овој области. За дипломирање, студенти обично морају имати завршен низ основних курсева, завршни државни испит и докторску тезу.

Студенти који су дипломирали са докторатом примењених наука обично су показали мајстор одређене области студија, као што су инжењерство или рачунарство. Ова стручност може довести до напредовања у каријери. Такође су можда научили вештине критичног размишљања и способност да решавају компликоване математичке проблеме.

Трошкови програма за примењене науке варирају од земље до земље због фактора као што су трошкови на терену, просторија и плоча, план оброка и школарина. Потенцијални студенти треба да контактирају одређене универзитете како би сазнали више о укупним трошковима.

Након додјеле доктора на примијењене науке, дипломци могу тражити рад у различитим областима, у зависности од фокуса њиховог степена. Они могу наћи посао на универзитетима, инжењерским фирмама, великим и малим корпорацијама, владиним ентитетима и непрофитним организацијама. Обично су ангажовани као професори математике, ИТ аналитичари, програмски програмери, инжењери, здравствени менаџери и пројектни менаџери.

Програми за примењене науке се нуде широм Европе, Аустралије и Сједињених Држава, са опцијама за време трајања сваког програма, као и избор области студија. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.