Keystone logo

1 Doktorske studije Programi u Program sedam slobodnih veština 2024

Filteri

Filteri

 • Doktorske studije
 • Program opštih studija
 • Program sedam slobodnih veština
Polja studija
 • Program opštih studija (1)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Doktorske studije Programi u Program sedam slobodnih veština

  Набавка доктора филозофије (ПхД) је једно од највећих достигнућа у академском свету. Овај степен додељује студенте признање лидерима у свом изабраном пољу и често отвара више врата у својим каријерним путевима.

  Шта је доктор у либералним уметностима? Овај степен пружа студентима основне знање потребне за широк спектар каријера, укључујући критичко размишљање, аналитичке вештине, независне истраживачке и презентацијске вештине. Сваком студенту се даје могућност да прошири своје вештине и образовне установе кроз разне предмете јединствене за специјалност, као што су уметност и хуманистичке науке, друштвене науке и биолошке или физичке науке. Иако је степен широк, специфична област студирања може бити уско дефинисана од стране ученика, што ствара фокусирану тему истраживања у свеобухватном степену.

  По завршетку докторске дисертације у области либералне уметности, појединци могу бити опремљени вештинама критичког размишљања који се онда могу применити на своје каријере, заједно са аналитичким вештинама. Студенти који раде на овом степену могу добити добро заокружене методолошке и теоријске оквире за примјену својих истраживачких вештина ка томе што је погодна вештина која је постављена у радној снази.

  Дужина докторског студија у програму Либералне уметности обично је три до четири године, а трошкови варирају у зависности од универзитета. Препоручује се индивидуално истраживање школе и програма који се нуди како би се осигурало да је одговарајућа.

  Са докторатом из либералне уметности, многим опцијама у различитим пољима доступне су појединци. Иако је либерална уметност широка, специјализација може помоћи у постизању већих промоција на радном месту. Што се тиче каријере, многи студенти настављају да постану наставници универзитета или школе, менаџери маркетинга, уредници за новине или књиге, новинаре, библиотеке, државне службенике, преводиоце или преводиоце, архивисте или кустосе, или кадрове. Ово су само неколико опција доступних.

  Доктор у либералним уметностима може проширити свој каријерни потенцијал и отворити нова врата за вас. За више ресурса потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору тако што ћете попунити образац олова.