Keystone logo

8 Doktorske studije Programi u Studije Menadžmenta Projektni menadžment 2024

Filteri

Filteri

 • Doktorske studije
 • Studije Menadžmenta
 • Projektni menadžment
Polja studija
 • Studije Menadžmenta (8)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Doktorske studije Programi u Studije Menadžmenta Projektni menadžment

  Када студенти заврше одговарајући степен програма, они се могу уписати у докторски програм да би постигли највиши степен академског успеха. Докторски студиј се сматра најважнијим програмом за готово све области студија и подразумева стварање тезе.

  Шта је доктор у управљању пројектима? Управљање пројектом је специфична врста менаџмента која се примјењује у скоро свим пословним пољима. Студенти који проучавају ову област треба да буду спремни да саставе све информације потребне за завршетак пројекта, саставе тим специјалних запослених и надгледају све аспекте пројекта. Студенти могу да упознају менаџмент, операције, логистику, анализу и људске ресурсе.

  Већина ученика сматра да су вештине које развијају кроз напредни докторски програм неке од највећих предности. Ове вјештине могу отворити нове радне могућности или повећати потенцијалне плате. Након проучавања управљања пројектом, дипломци обично савладају професионалну комуникацију, јак пословни смисао и лидерске способности.

  Накнаде и школарине повезане са зарадом доктора докторских студија варирају прилично. Фактори који одређују трошкове укључују специфичну школу и програм на који проучавате, као и своју земљу и дужину студија. Пре него што се упишете, будите сигурни да истражите ове аспекте темељно.

  Постоји много каријера које се могу уписати са докторатом у пројектном менаџменту, али јединствена специјализација ученика припрема га да постане менаџер пројекта конкретно. Скоро свим великим корпорацијама и многим малим предузећима потребни су ти менаџери да се баве посебним пројектима. Такође је могуће постати још један тип менаџера, као што је менаџер људских ресурса или менаџер продаје. На крају, неки дипломци могу постати извршни директор компаније.

  Запишите докторски програм менаџер пројекта да бисте наставили своје пословно образовање. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.