Keystone logo

1 Učenje na daljinu Doktorske studije Programi u Studije Menadžmenta Projektni menadžment u Намибија за 2024

Filteri

Filteri

 • Doktorske studije
 • Studije Menadžmenta
 • Projektni menadžment
 • Učenje na daljinu
Polja studija
 • Studije Menadžmenta (1)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Popular education type

  Učenje na daljinu Doktorske studije Programi u Studije Menadžmenta Projektni menadžment

  Управљање пројектом подразумева успешан завршетак пројеката упућујући их од почетка до краја. Пројект менаџери су често на правним тимовима, у одељењима за обуку и у логистици. Планирање пројекта захтева вештине буџета, временског управљања и комуникације.

  Намибија је у Јужној Африци, на граници Јужна Африка, Ангола, Боцвана, Замбија и Атлантског океана. Намибија је сличан у Јужну Африку, а ако 'поново користити за путовање у једној земљи, путовања у друге земље је веома лако. Туристи могу унети Намибију до 90 дана.

  Захтеви за докторске студије често укључују студент који већ добила магистрирао. Поред тога, теза или дисертација, пре свега састоји од оригиналног академског истраживања морају бити достављени. У неким земљама, овај рад може чак ни да се брани пред панела.

  Online ili učenje na daljinu odnosi se na upotrebu elektronskih medija i informacionih i komunikacionih tehnologija (IKT) u obrazovanju. Sa online učenjem, može se pristupiti obrazovanju u bilo koje vreme i sa bilo koje lokacije sa dostupnom internet vezom.