Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 2 Doktori nauka  (Doktorske studije) Programi u Radni odnosi 2024

2 Doktorske studije Programi u Radni odnosi 2024

Pregled

Доктор филозофије је степен на високом нивоу често водила после последипломским образовањем, као што је господар. Можете проучавати различите теме у оквиру друштвених наука, наука, уметности, математике и инжењеринга. Просечна др потребно пет до шест година да заврши.

Шта је др у односима? Радни односи могу да се фокусирају на стратегије резолуције о питањима на радном месту и правилне употребе кадровским ресурсима. ПхД програм може бити дизајниран да вам пружи преглед сложених радних односа и питања људских ресурса. Већина докторских програма интегришу истраживање и обуку. Неки универзитети су можда потребно курсеве које су вам потребне да се, као што је теорија људских ресурса, истраживачких метода и поступака, који се примењују научним скуповима, темама у индустријским односима и људских ресурса, као и методе и истраживања у организационом понашању у индустријским односима.

Зарада докторат из радним односима може довести до више радних места и потенцијал за већу плату.Можда ћете приметити повећање своје писане и усмене комуникације вештина, што може олакшати да наследи као професионалац.

Трошкови докторат није иста у сваком универзитету. У ствари, неке установе могу понудити школарине накнаду програме за оне који спроводи докторске студије, али не сви. Требало би да контактирате школу коју желите да присуствујете да процену о школарине.

ПхД у радним односима може довести до различитих послова. Можете ићи на постати извршни директор људских ресурса, виши консултант односа, запослени истраживања односи програмера и виши истраживач. Међутим, може имати и друге могућности као добро. Тачан посао сте квалификовани за зависи од вашег претходног радног искуства. Многи људи са докторатом наставити да постану професори на универзитетима.

Да ли сте спремни да наставе докторат? Трагање за свој програм у наставку и контакт директно признање канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.

Pročitajte više

Filteri

  • Doktorske studije
  • Studije Administracije
  • Ljudski resursi
  • Radni odnosi
Polja studija
  • Studije Administracije (2)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije