Keystone logo

11 Doktorske studije Programi u Studije Humanističkih nauka Teologija Spiritualizam 2024

Filteri

Filteri

  • Doktorske studije
  • Studije Humanističkih nauka
  • Teologija
  • Spiritualizam
Polja studija
  • Studije Humanističkih nauka (11)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Doktorske studije Programi u Studije Humanističkih nauka Teologija Spiritualizam

Доктор филозофије је један од највиших степена доступности. Циљ фокуса независних истраживања је да допринесу новим знањима у циљу решавања проблема у реалном свету. Већина програма траје четири године да се заврши. Теза, дисертација или пројекат је услов за завршетак.

Шта је доктор у духовности? Истражује нека од великих питања и свето централно за многе од тих питања. Предмети гледају не само на духовне праксе, већ на улогу коју играју у животима људи. Постоји много различитих типова специјалитета које се могу спровести у пољу духовности. Студенти могу одабрати нагласак у пасторалном савјетовању, хришћанству, психологији или женским студијама. Појединци могу проучавати улогу коју духовност има на здравље људи међу другим темама.

Дипломци са докторатом у духовности обично имају напредне вештине управљања и организације, као и писане и усмене комуникације. Ови атрибути могу имати користи особи када се баве каријером или различитим аспектима њиховог личног живота.

Трошкови зараде доктора у духовности могу се разликовати у зависности од институције и програма. Средства могу бити доступна студентима. Потенцијални студенти треба да нађу програм који одговара њиховим потребама и контактира канцеларију пријема за раздвајање школарина и накнада.

Постоји пуно опција за дипломце са докторатом у духовности. Студенти могу наставити каријеру као духовни психолог, савјетник за духовност, теолог или духовни исцелитељ. Они могу бити спремни за напредно истраживање, писање или подучавање у универзитетском окружењу. Дипломци се такође могу квалификовати за положаје као извршни директор у вјерској школи, социјалном раднику, преводитељу Библије, специјализму за прикупљање средстава или писцу или репортеру.

Постоји могућност за студирање доктора докторских студија у духовности онлине, мада многи програми могу имати аспект на кампусу. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.