Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 40 Doktori nauka  (Doktorske studije) Programi u Studije Administracije 2023

40 Doktorske studije Programi u Studije Administracije 2023

Pregled

Докторат је највиши степен који студенти могу да зарадјују. Обично траје три или четири године да се заврши и првенствено врти око независних истраживања како би написао тезу, која мора бити оригиналан допринос знању. Завршетак докторског програма успоставља дипломце као академике у својој области.

Шта је докторат у администрацији? Ово поље студија се врти око управљања пословањем и пословања. У неким случајевима, истраживање администрације може такође захтијевати од ученика да уче о рачуноводству, финансијама, људским ресурсима, маркетингу или статистици како би развили своју тезу. У суштини, област администрације покрива готово све области управљања и лидерства у корпоративном свету. Пословна администрација и стратегије су уобичајени аспекти које студенти могу одабрати да укључе у своје студије.

Рад на докторанту администрације помаже ученицима да развијају лидерске и организационе вештине од суштинске важности у области пословне администрације. Област студија такође се у великој мјери фокусира на пословно знање и оперативне способности.

Школа и земља у којој ученик студира ће утврдити трошкове зараде доктора. Запамтите да као највиши ниво образовања, докторски програми обично коштају више од додипломских или магистарских програма и обично је потребно најмање двије или три године студирања.

Као и већина поља на којима се може добити докторат, докторат у Администрацији припрема студенте да постану професор или истраживач који ће пренијети знања о пословној администрацији будућим генерацијама. Приликом уласка у академске студије је најчешћи пут за носиоце докторских студија, постоје и друге каријере које се могу наставити са овим степеном. Могуће је радити као извршни директор или предузетник, пословни консултант, инвестициони банкар или финансијски аналитичар.

Најбољи начин да започнете путовање према доктору јесте да одлучите да ли локална, страна или онлајн школа најбоље ради за вас и да истражите специфичне програме. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

  • Doktorske studije
  • Studije Administracije
Polja studija
  • Studije Administracije (40)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije