Keystone logo

4 Doktorske studije Programi u Društvene nauke Studije geografskih oblasti Studije afričkih kultura i civilizacija 2024

Filteri

Filteri

  • Doktorske studije
  • Društvene nauke
  • Studije geografskih oblasti
  • Studije afričkih kultura i civilizacija
Polja studija
  • Društvene nauke (4)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Doktorske studije Programi u Društvene nauke Studije geografskih oblasti Studije afričkih kultura i civilizacija

Др, или докторат филозофије, је напредна студија степен обично потјеру за Мастер 'с степена. Др може захтевати до четири године да заврши. Одликује интензивним теоријске радове који води до докторске дисертације, др може бити у било ком од многих различитих предмета.

&nbsp

Неки ученици се питају, "Шта је доктор афричке студије? " Одговор подразумева универзитет са програмом који снабдева врхунске факултетске водиче који саветује докторант. Ови студенти тежи ток истраживања и фокусиране истраге у вези са предметом предложеног дисертације. Универзитет захтева стручност на више језика и јаку информацију о сврси у будућој доктора афричких студија. Често се то ради у сарадњи са партнерским институцијама Афрички где ученик врши истраживање учи.

&nbsp

Предности докторат из афричке студије укључују темељно основу у теоријски и методолошки разумевања, као и функционалну примену социјалних, економских и политичких питања Ектант на континенту. Студент тежи знање у служби практичне постигнућа, генерално од фокусирања на регион, државе или друге политичке границе геофизичких или.

&nbsp

Трошкови да зараде докторат из афричке студије прилично варирају у зависности од земље и града универзитета и других индивидуалних фактора. Прегледате понуде у листу програма и сазнајте више о трошковима очекиваних.

&nbsp

Врсте каријере да неко може очекивати са докторатом из афричке студије могу укључивати могућности са владиним агенцијама и невладиним организацијама које пружају истраживања и помоћ у региону. Ту су и послови у оквиру комерцијалне или јавне подухвате који се одвијају на подручју студирао.Доктор афричке студије је напредни курс из студија са наставе и истраживања, као саставни део рада.

&nbsp

Да бисте се пријавили на докторат из Африцан Студиес програму онлајн, само да наведу листинг програм. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.