Keystone logo

4 Doktorske studije Programi u Studije američke kulture i civilizacije 2024

Filteri

Filteri

  • Doktorske studije
  • Društvene nauke
  • Studije geografskih oblasti
  • Studije američke kulture i civilizacije
Polja studija
  • Društvene nauke (4)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Doktorske studije Programi u Studije američke kulture i civilizacije

Доктор филозофије може бити сљедећи степен степена за студенте постдипломске студије који су заинтересовани за детаљно истраживање одређеног поља. Престижни степен, то може бити одлично достигнуће да бисте стекли докторску дисертацију, а један од њих вам може помоћи да се подигнете на врх ваше области.

Шта је доктор медицине у америчким студијама? Овај степен се фокусира на многе различите аспекте америчке културе. Можете проучавати много америчке историје, укључујући историју уметности. Такође можете завршити курсеве који вас упознају са америчком популарном културом, књижевношћу, архитектуром и другим елементима културе и како их комбинују како би земља била јединствена. Можда ћете моћи да се усредсредите на специјализацију као што су уметност или друштвени односи.

Учење о историји и култури може вам помоћи да стекнете боље разумевање уметности и књижевности. Можда сте више информисани о историјском значају америчких традиција и оријентација, што може учинити путовање узбудљивијим. Историјски размишљање може вам помоћи да донете паметне одлуке у вашем тренутном животу.

Завршавање свих курсева за зараду на вашем степену може коштати различите количине од једне школе до другог. Довршавање неких од ваших предмета на мрежи може имати велики утицај на то колико зарађивање ће вас коштати у цјелини.

Са дипломом из америчких студија, могли бисте бити спремни да се квалификујете за различите послове. Можете радити у музеју као кустос, или на универзитету као професор и истраживач. Такође можете постати учитељ историје примарне или средње школе. У зависности од тога на чему се ваше студије усредсређују, овај вишенаменски степен може вас чак опремити да постанете историчар, градски планер, библиотекар или аналитичар јавне политике.

Постоји много школа које нуде програме за збрињавање доктора наука у америчким студијама. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.