Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 6 Doktori nauka  (Doktorske studije) Programi u Studije azijskih kultura i civilizacija 2024

6 Doktorske studije Programi u Studije azijskih kultura i civilizacija 2024

Pregled

Стицање доктора филозофије (ПхД) нуди студентима могућност највишег нивоа академског постигнућа и признања као специјалиста у одређеним областима студирања. Овај степен ставља велики нагласак на опсежна истраживања и доприноси новим информацијама на терену.

Шта је докторирао на азијским студијама? Докторат из азијских студија је степен који може омогућити студентима образовање и знање о азијској култури, религији и друштву, и прошлости и садашњости. Генерално, студенти уписани у овај програм упознају различите теме, укључујући језик и књижевност, филм, историју и политику, и бизнис у азијским земљама. Студенти ће често проучавати древне текстове и радити са архивским материјалом како би заиста схватили културни значај својих студија. Истовремено, студенти могу специјализовати у одређеној области интереса, као што је лингвистика или бизнис.

Са широким спектром специјализованих области, докторат из азијских студија припрема студенте да стекну језичке вештине земље у којој студирају. Због тога се њихове вештине комуникације повећавају и вербално и писане. Они такође користе снажна истраживања и вештине критичког размишљања, као и културну осетљивост, која су корисна у различитим областима.

Трајање докторског студија у азијским студијама је између пет и седам година, а варијабла трошка у зависности од школе. Појединац увек треба да обезбеди да понуђен програм одговара његовим или њеним потребама.

Доктор из азијских студија отвара многе узбудљиве и испуњавајуће каријере. Постоји, наравно, могућност предавања на универзитетском нивоу као професор. Остале опције укључују наставу енглеског као страног језика, радећи као тумач или преводилац и рад у страним пословним или политичким канцеларијама у иностранству. Појединац може такође изабрати да ради у музеју и курира древне артефакте. Свијет је међусобно повезана арена, а диплому из азијских студија обучава професионалце да се лако придруже међународној радној снази.

Унапређење каријере и образовања је важно за вас. За помоћ у вашем процесу селекције потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

  • Doktorske studije
  • Društvene nauke
  • Studije geografskih oblasti
  • Studije azijskih kultura i civilizacija
Polja studija
  • Društvene nauke (6)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije