Keystone logo

155 Doktorske studije Programi u Studije Ekonomije 2024

Filteri

Filteri

  • Doktorske studije
  • Studije Ekonomije
Polja studija
  • Studije Ekonomije (155)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Doktorske studije Programi u Studije Ekonomije

Доктор филозофије, или др, је највиши степен неко може добити у својој одабраној области студија. Познат као докторат, ово је терминал степен. Захтеви за овај степен се разликују од земље до земље и школе до школе, али студенти морају бити у добром академском стоји да буду прихваћени у програм.

Шта је докторирао на економију и администрацију? То је програм осмишљен да помогне међународним економисти доприносе економским дисциплинама са правилним знањем. Курс може укључивати студије анализу података, квантитативних техника и емпиријских технике. Студенти ће се захтевати да напише докторску дисертацију. Они ће такође морати да представе оне дисертације на семинарима и читање групе. Простор је често ограничена у овим програмима, што их више престижна.

Комплетирање Колегијум ће припремити студенте за побољшање каријере.Ако желе да остану у свом тренутном положају на раду, др могла да им помогне да добију повишицу. Ако желе да се пријаве на неком другом месту, они ће имати већи утицај као доктор филозофије да користи у преговорима плату.

Јер универзитети варирају од једног до другог, и земље тако добро, трошак за учешће у програму доктора, такође је различита. Обратите се свом школу избора да се утврди колико можете очекивати да платите.

ПхД у економију и администрацију ће припремити дипломце за различите каријере. Ове каријере може да буде настављен у међународним или домаћим тржиштима. Они могу укључивати послове у централним банкама, финансијским институцијама и консултантских кућа. Дипломирани студенти могу да изаберу да раде као креаторима политике регулаторних или економских. Они су могли да бирају да научи администрацију или економију као професор на универзитету или да постане консултант за банку.

Да бисте сазнали више о добијању докторат из економије и администрације, да мало истраживање о доступним универзитета онлине или лично. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.