Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 3 Doktori nauka  (Doktorske studije) Programi u Studije filma 2023

3 Doktorske studije Programi u Studije filma 2023

overview

Од зараде докторат, појединци имају јединствену прилику да развију веће вештине и знања у једној области академског концентрације. Уз правилну знања и високо развијеним вештинама, дипломци који остварују докторске студије имају огромну количину могућности испред њих.

Шта је др у филму? У овом двогодишњег програма, студенти уче да размишљају о томе како су филмске и играних филмова утицао на свакодневни живот и културу. Ученици уче мада руку-на пракси, кроз семинаре и радионице за развој професионалних, слушајући гостујућих предавача, као и проучавање теорије филма. Ученици уче историју и критике које су укључене у филмовима и проучавају како су филмови утицали културних искустава и под утицајем историју широм света.

Примање доктора у филму може бити корисно за дипломце, јер прошире своје поглед на свет кроз сочиво камере и науче да примењују оно што су студирали под вођством искусних инструктора.

Трошкови зарада докторску диплому из филма може да варира за сваког студента и његовог специфичног програма. Појединци који су заинтересовани за зарађивати ове напредне степен треба да контактирају све потенцијалне школа директно како би добили најновије информације у вези са трошковима њиховог доктора.

Студенти који заврше са др у филму често имају много могућности за запошљавање који су им доступни. Неки дипломци одлуче да се придруже способност школе, колеџ, или универзитета и научити или филм или филмске студије. Други дипломци могу да изаберу да раде за филмске компаније, музејима, или историјске агенцијама и помоћи у архиву и студира филмове. Други одлуче да започну сопствени филмске компаније и развију сопствене филмове.

Треба да већ стекао диплому и мастер у циљу покретања докторат програма. Ако сте заинтересовани за унапређење своје образовање и зарађује свој докторат у филму, можете да почнете одмах. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.

read_more

filters

  • Doktorske studije
  • Žurnalistika i Masovne komunikacije
  • Studije filma
fields_of_study
  • Žurnalistika i Masovne komunikacije (3)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format