Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 26 Doktori nauka  (Doktorske studije) Programi u Studije Hrišćanstva 2024

26 Doktorske studije Programi u Studije Hrišćanstva 2024

Pregled

Докторат пружа студенте интензивне академске вештине истраживања. Неки програми захтевају магистарски степен прије уписа, док други укључују мајстор као дио степена плана.

Шта је докторирао у хришћанским студијама? Програми дискутују о Библији, хришћанском идентитету у историји, раном хришћанском идентитету и теолошким методама и етици као дио основног предмета. За завршетак програма потребна су писана или усмена дисертација. Понуђени програми обично имају или студијску или вјерску диплому, у зависности од интересовања ученика. Студенти ће затим прилагодити курсеве како би одговарали том путу одређеног степена. Други језик је често потребан на латинском, грчком или хебрејском језику. Учесници програма просечно три године у програму, али могу да троше чак шест особа ако похађају непуно радно време.

Вештине управљања временом научене у учионици често се добро прилагођавају иу личном и професионалном животу. Истраживачке вјештине научене у програму могу имати користи од заинтересованих за министарство или постати едукатори.

Статус уписа утиче на укупне трошкове похађања универзитета. Заинтересоване особе које истражују различите понуђене програме имају веће шансе да донесу добру одлуку контактирајући пријемне канцеларије за текуће трошкове програма, као и понуде за финансијску помоћ.

Докторат из хришћанских студија припрема дипломце да раде на пољу министарства. Они са степеном заснованог на истраживању вјероватно ће радити на академским, истраживачким или неким пост-средњим капацитетима као наставник. Дипломци на бази вероисповести често су опремљени да раде као мисионари, саветници и министри. Многи настављају да раде на међународним локацијама, започињу цркве или раде као професори који раде на истраживању религије и учењу других.

Курсеви се нуде преко различитих међународних и домаћих универзитета како онлине тако и на кампусу који одговарају различитим потребама и интересима ученика. Да бисте започели, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

  • Doktorske studije
  • Studije Humanističkih nauka
  • Teologija
  • Studije Hrišćanstva
Polja studija
  • Studije Humanističkih nauka (26)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije