Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 2 Doktori nauka  (Doktorske studije) Programi u Studije kultura i civilizacija Bliskog Istoka 2023

2 Doktorske studije Programi u Studije kultura i civilizacija Bliskog Istoka 2023

overview

Доктор филозофије је опција степен заснован на истраживању. Ово је највиши ниво од степена доступна и захтева од студената да блиско сарађује са академским саветницима.

Шта је доктор блискоисточне студије? Програм у блискоисточне студије на нивоу доктората омогућава студентима да прилагоде студије са својим посебним интересима. Ученици обично могу да бирају да се фокусира на одређену област студија, као што су књижевност, историја, политике и културе. Религија је често проучавао област, заједно са родних студија. Студенти обично блиско сарађују са саветницима да заврше дисертацију у њиховим изабраним предмет. Ученици такође могу похађати курсеве намењене да им помогне кроз програм, као што су истраживачке методе и основне историји Блиског Истока. Програми могу да варирају у дужини као студент не заврши програм до завршетка дисертацију.

Завршеног програма омогућава студенту да ради као стручњак за блискоисточна сродним областима.Ученици уче вештине лидерства, истраживања и управљања који им могу помоћи у будућим каријерама, заједно са знањем у својим одабраним областима које могу водити свој избор каријере.

Трошкови за докторске студије варира. То је због тога како се програми структурирани. Студенти треба да проверите са финансијске службе свог школског за процену трошкова.

Након завршетка докторирао, студенти могу ући у истраживачким програмима или наставе да раде у академике. Ученици такође могу радити у приватном сектору за компаније које траже да имају боље односе са Блиског истока колегама или да се прошири на тим подручјима и треба саветника да помогне. Ученици такође могу радити за компаније у дивизије блискоисточна. Владине агенције и непрофитне организације такође нуде неке могућности за каријеру у оквиру међународних подела и одељења.

Ако желите да се фокусирате на дубини на блискоисточне студије, онда размислите докторат из блискоисточне студије.Трагање за свој програм у наставку и контакт директно признање канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.

read_more

filters

  • Doktorske studije
  • Društvene nauke
  • Studije geografskih oblasti
  • Studije kultura i civilizacija Bliskog Istoka
fields_of_study
  • Društvene nauke (2)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format