Keystone logo

38 Doktorske studije Programi u Društvene nauke Studije kulturologije 2024

Filteri

Filteri

  • Doktorske studije
  • Društvene nauke
  • Studije kulturologije
Polja studija
  • Društvene nauke (38)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Doktorske studije Programi u Društvene nauke Studije kulturologije

Доктор филозофије, или др, је напредни степен који захтева године студија, посвећености и напорног рада да зараде. Са својим свеобухватним знањем и повећане експертизе, људи који зарађују докторат често сматрају стручњаци у својој области.

Шта је доктор студије културе? Овај програм студентима пружа детаљне образовању о истраживању и анализи светских култура. Завршетка докторат из студије културе може захтевати учење о уметничким и књижевним традицијама културе, као и утицај трговине, медија, национализму, имиграције, образовања и трке у идентитета културе. тема могући курса могу укључивати род и сексуалност, праксе људских права, политичке пејзаже, имиграцију и етничку припадност, милитаризацију и сукобе, и путовања и туризам. докторанти често бирају да се фокусирају на одређеном подручју, као што су студије људских права или феминистичке теорије.

Зарада докторат из студије културе омогућава студентима да се фокусирају своје учење у одређеној области која их занима, што може бити веома корисно. Спроводи напредни образовање такође може да помогне дипломцима да пронађу каријеру да плати добро и повећање професионалне и личне прилике.

Трошкови да зарадите докторат могу варирати од једног студента на другу и могу да зависе од различитих фактора. Заинтересовани студенти треба да говори директно са њиховим потенцијалним школама и тражити најновије информације у вези школарине стопа и других могућих накнада.

Дипломци са докторатом из студије културе имају много могућности за каријеру доступне су им у секторима образовања, истраживања, управе, саветовање, развој политике, социјалних услуга, као и непрофитне терену. Студенти могу изабрати да ради као професор, предаје културне студије или фокусирања своју наставу на специфичном културом, као што су студије западне културе и афричке америчке студије.Ученици могу да одлуче да раде као координатор за Цоммунити Оутреацх, културне истраживач, социјални заступник, директор музеја и администратор, или извршни директор НВО.

Завршетка докторат из студије културе може бити доживотно циљ, али почиње једним кораком. Да би се тај први корак, потражите за програм испод и контакт директно признање канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.