Keystone logo

37 Doktorske studije Programi u Studije Nauke o energiji 2024

Filteri

Filteri

  • Doktorske studije
  • Studije Nauke o energiji
Polja studija
  • Studije Nauke o energiji (37)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Doktorske studije Programi u Studije Nauke o energiji

ПхД је степен захтева четири до шест година истраживања у одабраној области. Дисертације обично је потребно да заврше студије програм, а кандидати морају да покажу да су донели нешто ново и јединствено у области студија.

Шта је доктор енергије? Енергија покрива широк спектар тема, укључујући ефикасност, одрживост, нове технологије и правним питањима. Обновљиви извори енергије је велика област проучавања сада; Докторанти могу истражити ефикасност и исплативост ових нових технологија. Курсеви могу бити више практичан и погледате стварање и одржавање енергетских извора.

Степен у енергији је одличан начин да остану информисани о овој теми високог утицаја. Ван радног места, ово знање може да помогне заједница и да ће бити од користи политике. ПхД такође може довести до напретка у плате или положаја.

Да би се одредила цену доктората, неколико избора треба да буде.Школа изабран је један важан фактор, јер је кућиште и време потребно да се заврши програм степени. Сазнајте из свог изабраног школе врсту накнаде које су потребне за докторске кандидате и сазнајте шта књиге треба да боље обликују свој буџет.

ПхД у енергетику може довести до различитих каријере. Улагање групе могу запослити некога са овим степеном да их боље информишу о потенцијалу раста различитих извора енергије. групе за заштиту животне средине ће бити потребно неко са тим знањем постављен у циљу промоције зелену енергију. произвођачи енергије може тражити доктора наука за управљање, истраживање и развој.

Енергија је предмет понуђен у многим школама широм света, укључујући и докторским студијама. Проналажење правог школу за своје интересе је лако као уписивањем мало информација. Трагање за свој програм у наставку и контакт директно признање канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.