Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 89 Doktori nauka  (Doktorske studije) Programi u Studije Poslovanja 2024

89 Doktorske studije Programi u Studije Poslovanja 2024

Pregled

Шта је др у бизнис, економија и администрацију?

Докторирао је највиши степен студенти могу зарадити у сваком пољу рада. Ригорозне и интензивне, докторске програми су доступни само за студенте који су завршили Мастер 'с степен програма, примењена на одређену докторских студијског курса и прихваћен од стране администратора надгледају докторског програма. Људи који зарађују докторат из бизниса, економије и администрације обично иду на предају на универзитетима или вршење статистичких истраживања за велике организације. Штавише, свако са Докторирао има право да буде третирана као "Др "

Које су предности узимања докторирао у бизнис, економија и администрацију?

Годишње зараде носилаца докторат обично прелази $ 100.000 УСД (€ 72660) годишње.Пошто је докторирао такође даје особи академски престиж који им омогућава да добију наставничка звања на било ком вишем институцији учења.

Колико кошта да се докторат из бизнис, економија и администрацију?

Докторских програма у бизнис, економија и администрација су скупи, али пошто студенти који конкуришу за пријем и примају у докторским програмима имају одличне академске евиденције, многи зарађују стипендије из њиховог универзитета или из филантропских организација везаних за бизнис и финансије.

Који су захтеви за докторат у бизнис, економија и администрацију?

Студенти морају стекли Бацхелор 'с и Мастер ' с степен пре квалификација за докторске програме у овим областима.Артикли генерално потребни за примену укључују писма препоруке од претходних инструктора, личну изјаву, тестова добијене из школских испита и дипломски детаљан биографију.

Какав каријерно усавршавање можете очекивати са докторатом у бизнис, економија и администрацију?

Студенти зарађују докторирао уживају највећу количину слободе у вези са добијањем запослење. Поред тога, власници др често добијају грантове за завршетак независне истраживачке пројекте ако они развију репутацију због стручности у овој ексклузивној области рада.

Зашто узети онлине докторирао бизнис, економија и администрацију?

Зарада докторат на мрежи пружа студентима могућност да раде као приправници или плаћених запослених, као што су завршетак студија.Онлине докторске програме такође омогућава студентима да стекну искуство у пословном и финансијском сектору, док смањење количине свих студентских кредита дугује након дипломирања.

Где да се докторат из бизнис, економија и администрацију?

Многи универзитети у Европи, Азији и Америци нуде програме докторских у бизнис, економија и администрација. Са глобализацијом међународних корпорација које доминирају у свет бизниса, људи са великим знањем о ова три предмета су веома тражени широм света.

Pročitajte više

Filteri

  • Doktorske studije
  • Studije Poslovanja
Polja studija
  • Studije Poslovanja (89)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije