Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 25 Doktori nauka  (Doktorske studije) Programi u Studije profesionalne prakse 2023

25 Doktorske studije Programi u Studije profesionalne prakse 2023

Pregled

Докторски степен, или докторат, највише је школско достигнуће у многим областима студија. Уценици се уписују у докторски програм како би наставили своје уцење на одређеном предмету и проуцавали се под главним професорима. Овај степен је често корак ка напредовању у каријери.

Шта је докторат у стручним студијама? Бројне студијске области спадају у категорију стручних студија, укључујући друштвене науке, примењене природне науке, биолошке науке, правне студије и математику. Предмет радити на томе да ученицима стекне дубоко и свеобухватно знање о успјеху на модерном радном мјесту. Области студирања у овом програму могу укључивати пословну етику, ефикасно управљање, комуникације и социјалне, као и здравствене услуге.

Дипломци са докторатом у стручним студијама често имају одличне комуникацијске вештине и дубоко разумевање савременог радног места. Они такође обично поседују вјештине критичког размишљања, које могу бити корисне за напредовање у јавном и приватном сектору.

Да бисте сазнали више о трошковима одређених програма, заинтересовани појединци треба да консултују сваки универзитет у којем имају интерес. Укупни трошкови сваког програма зависе од локације, трајања студија, финансијске помоћи, собе и пансиона и других фактора.

Они који заврше докторат у стручним студијама често имају низ опција доступних на радном месту. Каријере се могу добити у академским, владиним, комуникацијским, јавним и приватним секторима, непрофитном и самозапошљавању. Алумни могу наћи посао као предавачи, научници, истраживачи, консултанти, истраживачи јавне политике, новинари и уредски менаџери. Они такође могу пронаћи каријеру као предсједник своје компаније.

Многи програми који додјељују докторат из области струковних студија нуде бројне институције широм свијета, од којих неки имају значајан дио класа понуђених у виртуелном окружењу за учење. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

  • Doktorske studije
  • Studije profesionalne prakse
Polja studija
  • Studije profesionalne prakse (25)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije