Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 211 Doktori nauka  (Doktorske studije) Programi u Studije Tehnologije 2024

211 Doktorske studije Programi u Studije Tehnologije 2024

Pregled

Докторат је често најнапреднији постдипломски степен који нуди институција. Магистар може бити предуслов за прихватање програма. Успешни кандидати могу постићи докторат за пет до осам година.

Шта је доктор у технологији? Програми на овом нивоу укључују студирање и истраживање користећи напредне технологије и извлачити из више дисциплина, укључујући математику, науку и економију. Појединци могу да бирају из знатног броја области специјализације. Студенти који привлаче дизајн и архитектуру могу гравитирати према управљању грађевином или машинском инжењерству. Они са страстом за животну средину могу учествовати у програму који се концентрише на одрживи развој. Блиска сарадња са саветником може да помогне у прилагођавању фокуса како би задовољила потребе појединца и смањила трајање програма.

Докторски кандидати често приказују изузетне истраживачке и аналитичке способности. Студенти могу идентификовати, оцијенити и синтетизирати резултате истраживања како би ријешили сложене проблеме и комуницирали софистициране концепте. Интерперсоналне и планске вјештине могу помоћи појединцима у њиховом личном животу и напредовању у својој тренутној професији.

Трошкови колеџа и универзитета се разликују од једне до друге. Ниво и интензитет програма, дужине и локације могу бити фактори који утичу на накнаде. Важно је да студенти у потпуности истражују програме и школе прије уписа како би осигурали своје циљеве.

Каријере за појединце који завршавају докторски програм су високо конкурентне у традиционалним докторским областима, као што су администраторске или професорске позиције на највишим нивоима академије. Истраживачи у медицинској и здравственој индустрији могу бити у потрази, са могућностима за напредовање. Нестрадиционалне улоге могу укључивати програмског директора на консултантском или аналитичком нивоу аналитичара, гдје комплексно рјешавање проблема захтијева аналитичко размишљање и креативност. Непрофитни сектор има могућности које се крећу од креатора политике до прикупљања средстава.

Зараде доктора на технологији могле би покренути успешне каријере у новим индустријама и побољшати потенцијал зарађивања. Акредитовани програми су доступни на универзитетима широм свијета, као и на мрежи. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

  • Doktorske studije
  • Studije Tehnologije
Polja studija
  • Studije Tehnologije (211)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Povezane oblasti studija