Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 27 Doktori nauka  (Doktorske studije) Programi u Studije umetnosti 2024

27 Doktorske studije Programi u Studije umetnosti 2024

Pregled

Доктор филозофије (др) је један од највиших степена студент може добити. Да би започели докторски програм, студенти морају да прво добио нежења и обично магистрирао у сродне области. Већина програма трају око две године и могу се освојених у већини дисциплина осим медицине др.

Дакле, шта је доктор уметности? Овај степен се обично нуди у области хуманистичких наука. Након стицања дипломирао и магистрирао у сродних области, студенти могу студирати историју, теорију, или наставних метода у вези уметности. Студенти дипломирају са информацијама, курсу и искуство који су им потребни за награђивања каријере у овој области. Оригинални дисертација о револуционарно истраживање, наставне методе, или производи се често захтева пре него што је степен се додељује.

Примање докторат у уметности може бити веома корисно за дипломце јер су способни да уче, уче и стекну искуство руке-на, у оквиру својих области концентрације.То може да значи веће могућности за каријеру, шанса за бољу плату, као и могућност да буду запослени, док радите нешто што волите.

Трошкови докторским студијама зависи од бројних фактора, као што земље ученика порекла, локације школе, у износу од времена ученик је у стању да се посвети школовању, и њихове дужине програма. Студенти се охрабрују да испитају њихову потенцијалну школу темељно како би у потпуности разумели трошкове зараде диплому.

Студенти који заврше са докторатом у уметности могу да нађу запослење у различитим областима каријере. Многи дипломци који зарађују свој докторат изабрати да се врате у академским круговима и придружи факултета на универзитету или колеџу. Други појединци могу изабрати да наставе каријеру у визуелним уметностима, као и сами уметници или као кустоси музеја за. Дипломци са докторатом у уметности може постати историчари уметности и рад са академским публикацијама и институцијама.

Уколико сте заинтересовани за унапређење своје образовање и спроводи докторске студије, можете да почнете одмах. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.

Pročitajte više

Filteri

  • Doktorske studije
  • Studije umetnosti
Polja studija
  • Studije umetnosti (27)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije