Keystone logo

1 Doktorske studije Programi u Prirodne nauke Hemija Toksikologija 2024

Filteri

Filteri

  • Doktorske studije
  • Prirodne nauke
  • Hemija
  • Toksikologija
Polja studija
  • Prirodne nauke (1)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Popular study format

Popular locations

Doktorske studije Programi u Prirodne nauke Hemija Toksikologija

Доктор филозофије је познатији по својој скраћеницом, др. Често је највиши степен додељује у својој области, представља врхунац образовања.

Шта је доктор токсикологију? Токсикологија студију о штетном утицају различитих супстанци на живе организме. То је интердисциплинарна област проучавања са елементима хемије, биологије и медицине. Ученици уче информације као што су хемијски састав отрова и дозирање хемикалија која утиче на различите организме. Због разноврсности поља, често можете наћи различите нагласак за степен, као што су аналитичке хемије, биохемије и дроге и биоматеријала.

Докторант у дисциплини токсикологије генерално има јаку Цомпутатионал и аналитичке способности. Докторску се обично се користи да пронађу посао у каријери који се односе на токсикологије, као и наставних звања.

Иако је доктор токсикологију програму обично траје око четири године да заврши, школарина и других финансијских разматрања може да варира од ови програми се често може наћи у многим земљама. Требало би истражити универзитете да пронађу опцију која најбоље одговара вашем финансијску ситуацију и потребе.

Дипломирао са докторатом у токсикологију генерално могу наћи посао у бројним областима науке у вези. Дипломци често почињу у истраживачким лабораторијама са оп осећај пред одлазак у више фокусиране области. Научници истраживања могу потенцијално ради у лабораторијама које се односе на процену сигурности производа, јавне безбедности, академских и индустријских области, и законском регулативом. спровођење закона организације и фармацеутске индустрије такође су запослени токсиколози да ураде анализу за њих.

Зато што је напредна степен, може бити теже наћи институцију нуди докторат из токсикологије од више основног програма.Упркос томе, обично можете наћи докторат из токсикологије програма у многим земљама. Ако сте заинтересовани да сазнате више, потражите за програм испод и контакт директно признање канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.