Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 12 Doktori nauka  (Doktorske studije) Programi u Turizam i Ugostiteljstvo 2024

12 Doktorske studije Programi u Turizam i Ugostiteljstvo 2024

Pregled

ПхД, или доктор филозофије, сматра се највиши академски степен. Овај степен програм се фокусира на истраживање и обучава се у креирању нових знања у својој области. Мора се имати најмање степен, а дипломирао је да се сматра за докторат. У неким случајевима, потребно је магистрирао.

Шта је доктор туризма и угоститељства? ПхД у туризму и угоститељству припрема учесника програма за каријере у истраживању и настави у вези са пословном управљању угоститељских и туристичких индустрије. Курс може да укључује дизајн истраживања, статистику, психологија, социологија, и маркетинг. Неке теме које могу бити обухваћене укључити савремене проблеме у путовањима и туризму, финансијске економију, међународну пословног менаџмента, организациону теорију, системе за управљање базама података, телекомуникације и умрежавање, анализа и пројектовање система, и понашање потрошача.Студенти улазе ову врсту програма треба да већ имају одличне комуникационе вештине и аналитичке способности.

Дипломци са докторатом у туризму и угоститељству развијају вештине критичког мишљења, интензивног истраживања, прикупљање података и научне писања док је јурио стипендију и педагогију. Стичу солидну пословну позадину и студије утицајних фактора у туризму и угоститељству.

Трошкови др варира, зависи од образовне институције ви присуствовали, у дужини од академског програма, као и земље студије. Програми могу узети три до осам година да се заврши. Истражити свој програм и контактирати одељења за признања и новчаних надокнада.

изгледи за каријеру са докторатом су обично усмерена ка постане професорима који су укључени у наставу и истраживање на академске институције.Остале могућности укључују позиције као високошколског образовања администратора или лидера у управљању туризма, угоститељства, и хотелских и управљање ресторан пољима. Независни могућности истраживања и руководећим позицијама, као што су извршног директора за националне угоститељских предузећа су такође доступни.

ПхД програм нуди прилику да се фокусирају на знању и истраживању у специјализованој области. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.

Pročitajte više

Filteri

  • Doktorske studije
  • Turizam i Ugostiteljstvo
Polja studija
  • Turizam i Ugostiteljstvo (12)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije