Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 3 Doktori nauka (Doktorske studije) Programi u Urbanizam 2023

3 Doktorske studije Programi u Urbanizam 2023

Pregled

Др, такође познат као доктор филозофије, је постдипломски степен који може помоћи да се побољша шансе за грађење каријере. Постоје многе међународне могућности да зарадите докторат, а заједничке области студија укључују природне науке, бизниса, медицине, инжењеринг, хуманистичке и друштвене науке.

Можда се питате, шта је доктор урбанизам? Овај програм припрема појединцима да раде са градским дизајнера, локалних самоуправа, и архитеката у циљу проширења инфраструктуре. Теме студирао могу да укључују коришћење земљишта, теорија, историју, статистику, урбани дизајн, планирање пракса, економију и урбани закон. Многи студијски програми нуде специјалистичке области као што су међународни развој, очување, некретнина, планирање транспорта и географских информација.

Студенти који обављају и урбанистичког планирања степени корист на више начина. Они уче да узме у обзир околине и може доносити одлуке у тешким ситуацијама.Рад се може наћи широм света, а ученици уче како да раде и комуницирају са различитим људима и културама.

Трошкови у вези са зарађује докторат из урбанизам варира доста из једне институције у другу. Постоје многе међународне опције, и таксе и накнаде зависи од локације школе, трајања програма, као и друге пратеће трошкове. Студенти се подстичу да контактирају директно школама како би сазнали шта се финансијски очекује.

Постоји пристојан потражња за дипломце са дипломом у урбаном планирању. Појединци могу да раде са различитим компанијама да се утврди како треба земљишта се користи и развија. Ангажовање послодавци могу да укључују владу, академским институцијама, и приватним организацијама. У зависности од интересовања ученика, радије рад може се наћи у изваљен области или мањи градови у којима је простор ограничен и вриједности.

Ако урбанистичко планирање је од интереса за вас, почети истраживање и упоређивање одмах школе. Користећи наше велико онлине базу података, потражите за програм испод и контакт директно признање канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.

Pročitajte više

Filteri

 • Doktorske studije
 • Studije Arhitekture
 • Urbanizam
Polja studija
 • Studije Arhitekture (3)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije