Stipendije

Stipendije su finansijske nagrade koje nude univerziteti ili druge obrazovne institucije kako bi finansijski podržale studente tokom studiranja. Stipendije se dodeljuju na osnovu finansijskih potreba, akademskih sposobnosti, opšteg dobra, sportskih ili umetničkih sposobnosti ili kombinacije gore navedenog.

Keystone stipendije za osnovne studije

Keystone Academic Solutions nudi stipendije za osnovne studije u vrednosti od 2000 USD za svaku. Nudimo stipendije studentima koji imaju dobre akademske rezultate i mogu da pokažu motivisanost da preobraze svet kroz svoje obrazovanje. Kreirajte nalog na našim veb sajtovima, zatim potražite studijske programe širom sveta i pošaljite upit za studiranje. Prijavite se za Keystone stipendiju pre 31. maja 2021, pošaljite Pismo o prihvatanju jednom od univerziteta navedenih na našim veb sajtovima i primite jednu od naše četiri stipendije kao pomoć za finansiranje studija!

Keystone stipendije za post-diplomske studije

Keystone Academic Solutions nudi dve stipendije za osnovne studije u vrednosti od 4000 USD i 10.000 USD. Nudimo stipendije studentima koji imaju dobre akademske rezultate i mogu da pokažu motivisanost da preobraze svet kroz svoje obrazovanje. Kreirajte nalog na našim veb sajtovima, zatim potražite studijske programe širom sveta i pošaljite upit za studiranje. Prijavite se za Keystone stipendiju pre 31. maja 2021, pošaljite Pismo o prihvatanju jednom od univerziteta navedenih na našim veb sajtovima i primite jednu od naše četiri stipendije kao pomoć za finansiranje studija!