Selinus University of Science and Literature

Uvod

Наш универзитет је институција која је бесплатна и приватна. Правно је регистрован као ИБЦ у Комонвелту Доминика и Италија као стална пословна јединица. То је независни међународни универзитет који се искључиво бави образовањем на мрежи и учење на даљину: другим речима, отворени универзитет за одрасле који озбиљно обавља свој институционални рад.

Наши одрасли студенти раде напорно како би стекли диплому. Овај универзитет није и никада није био дипломац и ми ћемо одмах одбити такве пријаве. Наш главни нагласак је увек био пружити највиши квалитет образовања нашим одраслим ученицима. Дипломе које додељује Универзитет Селинус међународно је признао приватни сектор, а прихватиле су их и мултинационалне компаније.

Не замарамо се објашњавањем стварног система о акредитацији, посебно студентима из САД-а. Акредитација у Сједињеним Државама је добровољна и невладина. Школе захтевају да их евалуира и / или да њихове програме оцени независна агенција за акредитацију. Агенција поставља своје стандарде које школа мора да испуни да би стекла акредитацију, а пошто се агенције за акредитацију разликују у стандардима квалитета, неке се сматрају престижнијима од других. Избор школе зависи од тога који стандард квалитета школа жели да постигне и одржи.

Школе се обично унапред упознају са стандардима агенције и проведу неколико месеци припремајући се за њихов преглед акредитације. Ако прођу преглед и стекну акредитацију, то је потврда њихове школе као легитимне институције високог образовања која задовољава прихватљив ниво квалитета. Неке школе могу укључити свој статус акредитације у информације о колеџу које представљају потенцијалним студентима.

Као што постоје признате агенције за акредитацију, постоје и непризнате агенције. То значи да њихови стандарди нису прегледани од стране Министарства за образовање или ЦХЕА. Постоје разни разлози због којих агенција може бити непризната. На пример, агенција можда ради на признавању са Одељењем или ЦХЕА, или можда не испуњава критеријуме за признавање од било које организације. Без обзира на разлог, важно је имати ово на уму приликом истраживања информација о факултету.

Било би вам корисно ако бисте опрезно посматрали непризнате агенције за акредитацију док не процените њихову репутацију. Непризната агенција не мора нужно имати ниске стандарде квалитета, али важно је знати да многи амерички послодавци признају дипломе само из институција акредитованих од признате агенције.

Из тог разлога, наш универзитет прима само студенте који су већ професионално основани. Наши студенти користе диплому не да би пронашли посао, већ да би легитимирали своју професионалну улогу, која је већ успешно ангажована. Дипломираним на Универзитету, Селинус стиче поштовање, поштовање и престиж и често побољшава нечији социјални положај и рад.

Буро Милленниал / Пекелс

Како се студира на Селинусу

СУСЛ Хоме Студио

Предметни курсеви Универзитета Селинус састоје се од проучавања додељених уџбеника и израде Извештаја о спроведеном читању уџбеника, према смерницама утврђеним у Селинуском и Педагошком универзитету које можете пронаћи на линку "педагогија" веб страница Универзитета Селинус.

Одрасли студенти могу да се упишу у програм АПЕЛ (Акредитација претходног искуственог учења). Овај програм је резервисан за професионалце, предузетнике, менаџере, званичнике, писце, уметнике итд. Са дипломом средње школе и најмање 25 година и 3 године активности Показани у студији, изабрали су грану. За докторат је потребно 30 година.

Педагогија

Систем курикулума Универзитета за науку и књижевност Селинус прилагођен је сваком поједином студенту и заснован је на „наставним јединицама“ које се састоје од текстова, брошура и предавања, видео курсева, е-књига. Испити се замењују кратким извештајем о учењу (испитна јединица) развијеним као мини дисертација.

У складу са дисциплином студија, студијски материјали се бирају и бирају ради подстицања критичког мишљења и практичне примене стеченог знања. Примењује се педагошка метода која помаже ученицима, одраслима, често ангажованим у послу и породици, да критички размишљају и да се с једне стране зналачки обраћају препорученим књигама и видео лекцијама повећавајући њихове интелектуалне способности и способност да развијају интегрисане пројекте писања.

Образовни систем учења без силе који води ученика, а затим и његовог саветника за студенте, да слободно креирају одређени програм учења заснован на личним аквизицијама како би испунио своје време и постигао своје циљеве. На Универзитету Селинус студент нема обавезу да учи одмах или пре одређених датума. Може да чита њене текстове и прегледава сваку видео лекцију много пута, откривајући њихов лични метод учења. Штавише, у било које време може се обратити свом студентском саветнику за помоћ, појашњења и подршку.

Оно што се вреднује у сврху наставног плана и програма није само научена информација, јер еволуција мисли коју студент прелази од једноставног погледа на појмовни предмет, мора бити пре свега снага вредности савести и свести да студија није једноставна обрада више или мање корисних појмова, као употребљив модел ефикасно за њихове социјалне потребе, људске и грађанске.

Укратко, педагошки модел Универзитета Селинус је да „унесе“ стварно искуство студента у образовни контекст користан за побољшање интелектуалних капацитета и његову глобалну самопроцену њихових потенцијалних вештина како би брзо постигли своје интелектуалне и професионалне циљеве .

Признање кредита са Универзитета Селинус делимично се даје „читањем“ професионалних критичара студента, а делом оценом извештаја студента који замењује традиционалне испите.

Uslovi upisa - opcija 2

Студенти Универзитета Селинус су одрасли који су укључени у радни и професионални свет. За регистрацију морате имати најмање 23 године за обичне програме и најмање 25 година за АПЕЛ програме за професионалце. Да бисте се уписали у програм за доделу доктора наука. потребно је најмање 30 година.

Lokacije

  • 71-75 Shelton Street, WC2H 9JQ, London

  • Via Pompeo Scipione Dolfi, 4 – 40122, , Bologna

Pitanja