Tbilisi State Medical University

Uvod

TSMU Tbilisi State Medical University ( TSMU ) главни је центар високог медицинског образовања у Грузији, са скоро стогодишњом историјом. Вреди се нагласити да хиљаде наших дипломаца настављају професионалну каријеру у многим водећим клиникама и институцијама у Грузији, Европи и свету.

Успешни додипломски, постдипломски, програми континуираног професионалног развоја, магистарски, докторски и високошколски програми чине TSMU атрактивним за будуће студенте у Грузији и различитим земљама широм света.

Tbilisi State Medical University пуноправни је члан Европског образовног простора, што значи његово активно учешће у функционисању овог образовног система, одређивање праваца за развој и примену, успостављање слободних и блиских научних и академских односа са образовним, научним и клиничким центрима широм свет. Сваки трећи студент нашег универзитета је међународни студент.

Tbilisi State Medical University придаје велику важност образовном систему усмереном на студенте у поређењу са системом оријентисаним на наставника (који није временски зависан и, а приори, заснован на претпоставци да професор / наставник зна шта да предаје). Приступ усмерен на студенте много више пажње посвећује планирању курикулума и усмерен је на потребе ученика у погледу њихових будућих друштвених активности и професионалне каријере.

Lokacije

  • Vazha Pshavela Avenue,33, , Tbilisi

Pitanja