Tulane University - Department of Chemical and Biomolecular Engineering

Uvod

Научите. Откријте. Сарадња. Инновате.

Докторски програм хемијског и биомолекуларног инжењерства (ЦБЕ) на Универзитету Тулане нуди студентима високошколско образовање које је усредсређено на прилику за извођење различитих, врхунских, интердисциплинарних истраживања под блиским менторством чланова нашег факултета.

Одељење чини 13 чланова факултета са јединственим искуством и истраживачким интересима у распону од статистичке механике и термодинамике до молекуларних симулација, енергије, животне средине и ћелијског инжењерства. Наши дипломци долазе из целог света. Садашњи омјер факултета и дипломираних студената од приближно 3 омогућава индивидуализирану пажњу напретку сваког студента што води персонализованом искуству овдје у Туланеу.

Универзитет Тулане и одељење ЦБЕ нуде својим студентима постдипломске финансијске пакете, укључујући стипендије и истраживачке асистенције, великодушне стипендије, школарину и субвенционисано здравствено осигурање.

Др Јулие Алберт говори о развоју нано- и микроструктурираних полимерних материјала

Мисија

Мисија Одељења за хемијско и биомолекуларно инжењерство је да обезбеди најквалитетније програме за образовање студената на свим нивоима о принципима и применама Хемијског и биомолекуларног инжењерства, у окружењу Универзитета у Тулану. Као део ове мисије, студенти изводе иновативна и висококвалитетна истраживања која унапређују инжењерска решења која се примењују у здрављу, енергији и животној средини.

Истраживање

Наше истраживачке области представљају нове и узбудљиве правце хемијског инжењерства, усредсређене на теме напредних материјала, биомолекуларног инжењерства и нових технологија заштите животне средине. За више информација о истраживачким областима посетите хттпс://ссе.тулане.еду/цбе/ресеарцх

Научна и инжењерска школа генерише милионе долара за универзитет, прваци су могућности додипломског истраживања и годишње дипломира највећи број докторских студената на Тулану.

О одељењу за хемијско и биомолекуларно инжењерство

Одељење је треће у Сједињеним Државама и има своје корене у индустријској хемији. Данас одељење наставља снажну традицију ригорозног учења заједно с радошћу откривања. Одељење цени стипендију и настоји да омогући својим студентима све могућности за развој њиховог академског потенцијала. Величине класе су мале, а омјер ученика и наставника на одсјеку обично је мањи од 10: 1. Факултет има политику отворених врата и студентима је доступан у свако доба радног дана. Постоје огромне могућности за студенте да учествују у истраживањима, а факултет подстиче и промовише укључивање студената у истраживање. Одељење има десет чланова факултета и одржава интензивни дипломски истраживачки програм који доводи до докторског студија.

Lokacije

  • School of Science and Engineering, 201 Lindy Claiborne Boggs Center, 6823 St. Charles Avenue, LA 70118-5698, New Orleans

Pitanja