University of California Santa Barbara

Uvod

Средњи инжењерски колеџ на University of California Santa Barbara непрекидно је рангиран међу вишим ешалонима инжењерских школа у свету. University of California Santa Barbara пружа студентима директно академско менторство које им је потребно за изградњу успешне каријере и завршавање дипломских програма на време.

Ми смо интердисциплинарни кампус, где култура иновација покреће развој и фундаменталне науке и примењених технолошких решења, истовремено додајући вредност економији у нашем региону, нашој држави и свету. University of California Santa Barbara се доказао као једно од најуспешнијих окружења за јавно-приватно истраживачко партнерство у земљи; дубоке, разнолике и бројне везе повезане са индустријом резултирале су стотинама интелектуалних својстава.

Мисија Високе техничке школе је да својим студентима пружи чврсто утемељење у научним и математичким основама; искуство у анализи, синтези и дизајнирању инжењерских система; и изложеност тренутној инжењерској пракси и врхунским инжењерским истраживањима и технологији. Дух предузетништва у образовању, научној активности и учешћу у инжењерској пракси улива University of California Santa Barbara у инжењерство.

Lokacije

  • 3106, Santa Barbara

Pitanja