University of Milano - Bicocca

Uvod

Бикока је млад универзитет који ће вас повезати са студентима из целог света. Овде нећете бити само студент. Бићете члан глобалне заједнице. Од свог оснивања, Универзитет Милано-Бицоцца је превазишао своје границе склапајући различите споразуме са европским и неевропским универзитетима.

Истраживање је увек глобално. Наши наставници су чланови међународних истраживачких група које деле бројне пројекте и иницијативе, са заједничком посвећеношћу повећању квалитета наставе. Наш фокус на иновацијама нуди студентима такмичарску и практичну обуку

Наша традиција

У Бицоцца-и се увек мењамо са светом око нас, комбинујући научну строгост са способношћу да се развијамо док се носимо са новим изазовима и тежимо вишим циљевима. Једноставно, Бицоцца је начин живота.

Ученици, наставници и чланови особља деле заједнички циљ да задрже водећу улогу Бицоцца у образовању, етици, поштовању, вештинама и стручности. Заједно смо изградили стимулативно и отворено окружење у којем можемо подстицати страсти, вештине и знања. Бикока се не односи само на образовање – већ и на посвећеност, културу, знање, технологију, напоран рад и успех.

Бикока је више од универзитета.

Мисија визија

Кроз нашу широку и богату образовну понуду, желимо да омогућимо студентима да пронађу свој прави позив, унапреде своја интересовања, критички погледају и стекну вештине и солидно знање како би изградили своју професију.

Одлична настава, одлично истраживање и висококвалитетна услуга стављају фокус на појединца, као стубове модерног универзитета оријентисаног на будућност.

Наш универзитет учи своје студенте да искористе прилике света и да се не плаше да се суоче са њима и да се изложе. То је инклузивни универзитет који дели, поштује и штити различитост, као једну од својих главних вредности.

Бикока је лидер у локалном и међународном културном развоју.

Lokacije

  • Piazza dell'Ateneo Nuovo, 1 - 20126, Milano, , Milan

Pitanja