University of Pennsylvania Annenberg

Uvod

Школа Анненберг производи истраживања која унапређују разумевање јавне и приватне комуникације. Школа образује докторанте у теоријама, супстанцама и методама истраживања комуникација, а додипломским студентима пружа прворазредно либерално уметничко образовање кроз смер Комуникација.

Школа за комуникацију Анненберг на Универзитету у Пенсилванији комбинује интимност високо селективних дипломских и додипломских програма са динамиком, ресурсима и особљем великог истраживачког института. Уграђени у један од најбољих светских истраживачких универзитета и градова светске класе, студенти Анненберга могу да прате своја истраживачка интересовања на практично било којој академској раскрсници коју одаберу. Утицај дигиталних мрежа на велике групне активности, утицај здравствених порука и медијског садржаја на здравствене одлуке и аспекти међусобно повезаних социјалних, економских и технолошких система на свакодневни живот само су неки од вишеслојних и међусобно повезана поља истраживања која се налазе међу Аненберговим факултетом, истраживачима и студентима.

Са колегијалним дометом који се протеже на континентима, Анненберг данас представља стециште стручности гостујућих научника и практичара, пружајући студентима из Аненберга могућности да формално и неформално комуницирају са неким од најузбудљивијих интелектуалних талената на свету.

Lokacije

  • Walnut Street, 19104, Philadelphia

Pitanja