University of Pretoria, Gordon Institute of Business

Uvod

У ГИБС-у сте уверени у искуство пословне школе које обухвата технологију и поремећаје, истовремено проналазећи начине за хуманизацију и повезивање са новим дигиталним светом рада.

Као предузетничка институција која има дубоке везе са афричким континентом, ГИБС се драматично променио од свог оснивања 2000. године. Основана на полеђини значајне задужбине бизнисмена и филантропа сер Доналда Гордона, пословна школа Универзитета у Преторији је прерасла у пословно пословање пословна школа, под оснивањем декана професора Ницка Бинеделла, у афричку институцију и истраживачки центар светске класе, под бившим деканом професором Ницолом Клеин.

ГИБС, који се дуго сматра пословном школом са беспрекорним међународним акредитацијама, сада предњачи међу глобалним вршњацима захваљујући прогресивном фокусирању на квалитетно комбиновано учење, заједно са посвећеношћу значајном искуственом излагању.

Подлога нашег приступа је наша посвећеност доживотном учењу, посвећеност висококвалитетним и иновативним наставним методама, тежња за етичким и одрживим вредностима и поглед у будућност и пословање компаније у свету. Приступ локалним и међународним факултетима осигурава да је ваше ГИБС искуство глобално релевантно и отвара врата цењеним глобалним мрежама.

Lokacije

  • 26 Melville Rd, Illovo, Johannesburg, 2196, 2057, Sandton

Pitanja